Hyvinkään Sveitsi Red Carpetin pääyhteistyökumppaniksi

Hyvinkäällä 30.8.–2.9. järjestettävä Red Carpet -elokuvafestivaali on solminut pääyhteistyökumppanuuden Hyvinkään Sveitsin kanssa. Sveitsin keskuksena toimii Hotel Sveitsi ja viihdekeskus, josta löytyy BioRex, SuperPark, FitPark Sveitsi, Kulma Deli sekä useita muita palveluita ja ravintoloita.

”Olen todella iloinen siitä, että Sveitsi lähti pääyhteistyökumppaniksi. Red Carpetin ja Sveitsin yhteys on hyvin orgaaninen ja uskon, että yhteistyö tulee jatkumaan vuosia. Näen, että voimme yhdessä kehittyä merkittäväksi kulttuurin ja viihteen tarjoajaksi Uudellamaalla”, Red Carpetin taiteellinen johtaja Antti Luusuaniemi toteaa tyytyväisenä.

”Suomen kärkielokuvafestivaali pääkaupunkiseudulla sopii tapahtumana erinomaisesti Hyvinkään Sveitsiin, missä on monipuoliset kokoustilat, monipuolinen ravintolakattaus ja Suomen moderneimmat elokuvasalit. Uskon että Sveitsi ja Red Carpet ovat löytäneet toisensa monivuotisesti ja tarjoavat festivaalivieraille suuria elämyksiä nyt ja jatkossa”, toteaa Sveitsin toimitusjohtaja Kari Järvenpää.

Red Carpet tekee tiivistä yhteistyötä myös Hotel Sveitsin ja BioRexin kanssa. Uusien tilojen ja salien myötä elokuvafestivaalilla on mahdollisuus palvella aiempaa suurempaa joukkoa kotimaisesta elokuvasta kiinnostunutta yleisöä.

www.visitsveitsi.fi