Marzi Nyman & Red Carpet All Stars -orkesteri jäsenineen takasi tunnelman

Red Carpetin viikonlopun festivaaliklubien siivittämisestä vastasi kitaristivirtuoosi Marzi Nyman ja hänen ykkösrivin muusikoista kokoamansa Red Carpet All Stars. Red Carpet All Starsin johtotähti, kitaristi Marzi Nyman on musiikin monilahjakkuus ja sukupolvensa muusikkotähtiä. Hän on johtanut Espoo Big Bandia 2013 alkaen.

Rumpujen Joonas Kaikko on tuttu muun muassa Lenni-Kalle Taipaleen ja Anna Abreun bändeistä. Marzin tituleeraama ”iso nallekarhumme” kosketinsoittaja Kasperi Kallio on yhtä lailla Anna Abreun riveistä, ja hänestä vielä isompi nallekarhu Arttu Takalo, vibrafoni, on taas orkesterisäveltäjä ja sooloartisti. Red Carpet All Starsin pettämätön kivijalka oli Suomen kysytyin jazzbasisti Juho Kivivuori.

Lisäksi perjantaina Red Carpet All Starsia vauhditti Osmo Ikonen (laulu & kosketinsoittimet), Jukka Perko (sopraano- ja alttosaksofoni) ja Jukka Eskola (trumpetti ja flyygelitorvi).

Lauantaina Red Carpet -orkesteria täydensi Jay Kortehisto pasuunassa sekä Petri Puolitaival altto- ja tenorisaksofonissa. Kortehisto soittaa niin Ricky Tick Big Band & Julkinen sana -kokoonpanossa. Hän on Marzin mukaan muusikkoyhteisön hulluin jäsen. Puolitaival taas on tyylin mestari ja soittaa mm. Dalindèon ja Leningrad Cowboysissa.
Kuvassa Marzi Nyman. Kuvaaja Henni Hyvärinen / www.hennihyvarinen.com