Red Carpet -elokuvafestivaalin koko ohjelma julkistettu

 

Red Carpet -elokuvafestivaalin koko ohjelma julkistettu 

Red Carpet -elokuvafestivaali tuo Hyvinkäälle uuden kotimaisen elokuvan parhaimmiston, sen kirkkaimmat tähdet sekä festivaalikadun ja -klubit täynnä upeaa ohjelmaa sekä huippuruokaa.

Kesän viimeisenä viikonloppuna 31.8.-3.9.2017 Hyvinkään keskustassa järjestettävän Red Carpet -elokuvafestivaalin ohjelma on tähtisadetta. Parhaimpien uusien kotimaisten elokuvien lisäksi yleisölle on tarjolla Wanhan Villatehtaan sisäpihan festivaaliklubit huippuartisteineen ja aamusta iltaan ohjelmallinen festivaalikatu. Sunnuntai on omistettu lapsille ja perheille. Kotimaisen elokuvan tähdet ovat Hyvinkäällä joka hetki läsnä muun muassa taiteilijatapaamisissa ja keskusteluissa.

Wanhan Villatehtaan festivaaliklubilla on Suomen kesän persoonallisin artistikattaus

Festivaaliklubien uusimpina artisteina mukana olonsa ovat vahvistaneet Reino Nordin (1.9.), Melrose (2.9.) ja Gracias (1.9 ja 2.9). Lauantaille on luvassa myös huippuluokan yllätysesiintyjä, joka paljastetaan 30.8.

Klubiohjelma rakentuu molempina iltoina Marzi Nymanin & Red Carpet All Starsin huippukokoonpanolle, jossa solisteina ovat Samuli Edelmann, Mikko Leppilampi, Paleface, Antti Reini, Venla ja Eve sekä Maria Ylipää. Perjantaina tahtia antavat myös Dimitri Keiski ja Orkestra Suora lähetys Samuli Edelmannin kanssa.

Klubi-iltoja isännöivät Luottomiehet Antti Luusuaniemi ja Kari Ketonen.

Festivaalikatu virittää Hyvinkään keskustan elokuvatunnelmaan

Torstaina 31.8. klo 13 Luottomiehet Antti Luusuaniemi ja Kari Ketonen avaavat Hyvinkäällä festivaalikadun. Muulta liikenteeltä suljettu Hämeenkatu 34-40 tarjoaa ruokaa, juomaa, näyttelijähaastatteluja, musiikkia, paikallisten yritysten tuotteita ja muuta mukavaa ilman pääsymaksua.

Musiikista kadulla vastaavat muun muassa Kim Herold, Venla ja Eve, trubaduurit Tommi Kaikkonen ja Tuomo Virtanen, Suora Lähetys, Hovimuusikko Ilkka, Sampsa Astala ja Qma, Katri O ja Pojat sekä Karri Luhtala Trio.

Festarikadun sheriffinä toimii näyttelijä Antti Reini.

Hyvä ruoka ja juoma kruunaavat Red Carpetin tarjonnan

Hyvä ruoka ja juoma ovat Red Carpetin tärkeitä tunnelmantekijöitä. Festivaaliklubien, vip-tilaisuuksien, festivaalikadun ja perhepäivän ruokatarjonnasta vastaa Demo-, Finnjävel- ja Grotesk -ravintoloiden omistaja, huippukokki Tommi Tuominen. Aikuisten juomatarjonnasta huolehtivat Koff, Beverage Partners Finland ja Aperol drinkkimestari Michael Grönforsin johdolla.

Festivaalikadulla voi myös ostaa valikoitujen lähituottajien antimia.

Red Carpetin oma, nuoria työllistävä konttikahvila on jo nyt tuonut festivaalin Hyvinkään kaupunkikuvaan. Kahvilassa on tarjolla lähipaahtimo Kaffa Roasteryn kahvia ja Suomen Jäätelön herkkujäätelöitä.

Sunnuntain perhepäivä Villatehtaalla esittelee lasten suosikit

Sunnuntaina ohjelmassa on lastenelokuvien perhenäytöksiä. Lavan ottavat haltuunsa disko-meininkiä tarjoavat supersuosikit. Mukana ovat Kikattava Kakkiainen & MC Citykani, Tatu ja Patu sekä Risto Räppääjä.

Taiteilija Jani Leinonen puuhaa lasten kanssa suuren väritysseinän ääressä, ja Lasten ja nuorten kulttuurikeskus Villa Arttu järjestää lapsille elokuvapajan.

Päivää ilostuttavat myös taikuri, pomppulinna, poniajelut sekä mahdollisuus kasvomaalauksiin.

Elokuvaohjelma on festivaalin kivijalka

Red Carpetin jo aiemmin julkistetussa elokuvaohjelmistossa on 21 pitkää kotimaista elokuvaa ja 4 lyhytelokuvaa. Mukana on palkittuja ja mainetta niittäneitä elokuvia, dokumenttielokuvia sekä kaksi ennakkonäytöstä tulevan syksyn ensi-iltaohjelmistosta.

Jokaisessa näytöksessä on paikalla elokuvan tekijöitä kertomassa työstään.

Etukäteis- ja oheistapatuma

6.8., 12.8 ja 19.8.2017, Kauppakeskus Willassa Hyvinkäällä järjestetään elokuvan tekijätapaamiset. Klo 12 alkavissa keskusteluissa näyttelijä ja Red Carpetin taiteellinen johtaja Antti Luusuaniemi haastattelee elokuvien tekijöitä.

19.8.2017, Red Carpet Poker -turnaus Casino Helsingissä. Lisätiedot turnauksesta ja liput: www.veikkaus.fi/fi/pokeri/kampanja/redcarpetpoker#!/turnaukset

2.9.2017, Red Carpet Golf -turnaus Kytäjän golfkentällä Hyvinkäällä. Lisätiedot info@redcarpetfilmfestival.fi

28.8.-3.9, Nuorten elokuvatyöpaja Hyvinkäällä. Ohjaajina elokuvatuottaja Mete Sasioglu ja kirjoittaja-ohjaaja Jori Grönroos. Lisätiedot 1.8. alkaen: mete.sasioglu@sonsoflumiere.com

Red Carpet -elokuvafestivaalin pääyhteistyökumppani on Laakkonen.

Red Carpet – kotimaisen elokuvan festivaali 31.8.–3.9.2017.

 

Liput:
Lippupiste.fi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Hanni Vakkilainen
hanni@pinkeminence.fi

Tiedot tuotannosta:
Vesa Ristimäki
Vesa.ristimaki@nofear.fi
Hilkka Aarela
hilkka@nofear.fi

Vip-paketit elokuvaesityksiin, konsertteihin ja Red Carpet Golf -turnaukseen:
info@redcarpetfilmfestival.fi