Konsertit info

Hyvä tietää konserteista

 

Red Carpet -konsertit järjestetään Hyvinkään Villatehtaan alueella perjantaina 30.8.2019 ja lauantaina 31.8.2019.

Perjantaina 30.8. esiintyy Vesala, Samuli Edelmann & Orkestra Suora Lähetys, Olavi Uusivirta sekä Antti Ketonen acoustic duo.

Lauantaina 31.8. lavalle nousevat Juha Tapio, Anna Puu, Teflon Brothers, Ida Paul & Kalle Lindroth, Kalevauva.fi sekä KUUMAA.

Konserttien aikataulut löydät täältä.


Ikäraja

Konsertit ovat K-18. Varauduthan esittämään henkilöllisyystodistuksen.


Tapahtumapaikka ja esteettömyys

Konsertit järjestetään Hyvinkään Villatehtaan sisäpihalla (Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää). Sisäänkäynti on Torikadun puolella. Sisäpiha on ulkoaluetta.

Villatehtaan tilat ja piha ovat esteettömiä. Pihalla on nurmikkoa, ja kulkuväylät ovat hiekkatietä. Koko alue on anniskelualuetta. Paikalta löytyy esteettömät wc-tilat. Pyörätuolissa olevan tai liikuntarajoitteisen henkilön avustaja pääsee maksutta tapahtumaan samalla lipulla kuin A-kortin haltija.


Saako alueelta poistua kesken illan?

Lipulla pääsee kerran sisään illan aikana. Mikäli poistut alueelta kesken illan, joudut ostamaan uuden lipun.


Aikataulu

Pe 30.8. portit aukeavat ja alue auki klo 19-02

La 31.8. portit aukeavat ja alue auki klo 17-02

Soittoaikataulu julkaistaan myöhemmin konsertit-sivulla.


Liput

Pe 30.8. 44,90 € (sis. palvelumaksu)

La 31.8. 44,90 € (sis. palvelumaksu)

Pe-la 30.–31.8. 2 päivää 79,90 € (sis. palvelumaksut)

Liput konsertteihin myy Lippu.fi. Osta liput lippu.fi/redcarpet.

Mikäli lippuja jää, niitä myydään portilla.

Pyörätuolissa olevan tai liikuntarajoitteisen henkilön avustaja pääsee maksutta tapahtumaan samalla lipulla kuin A-kortin haltija.

HUOM! Lippuja ei vaihdeta portilla rannekkeisiin.


Kielletyt esineet

Konserttialueelle ei saa tuoda alkoholia, lasipulloja, ampuma- tai teräsaseita (sis. monitoimityökalut), ilotulitteita tai muita vastaavia vaarallisia esineitä. Sateenvarjojen ja lemmikkieläimien tuominen alueelle on ehdottomasti kielletty. Jätäthän myös retkijakkarat kotiin, alueelta löytyy penkkejä ja istuintilaa.

Portilla suoritetaan turvatarkastus, ja järjestyksenvalvojat tekevät lopullisen päätöksen, että onko jokin esine turvallisuusriski.


Narikka

Portilla on vapaaehtoinen narikka, hinta 3 € / asiakas.


Kuvaaminen

Järjestelmäkameroiden tuominen on sallittua, mutta lisäosat, kuten salamat ja jalustat ovat kiellettyjä. Mikäli jollakin artistilla on rajoitteita kuvauksen suhteen, ilmoitamme tästä etukäteen ja tapahtuman aikaan. Videokuvaaminen ilman erillistä lupaa on kielletty. Noudathan annettuja ohjeita, jotta emme joudu takavarikoimaan kuvauskalustoa.


Ruoka ja juoma

Red Carpetin erikoisuus on laadukkaat juoma- ja ruokapalvelut. Ruokakojut palvelevat perjantaina ja lauantaina Villatehtaan konserttialueella. Perjantaina ruokakojut palvelevat klo 19.00-01.30 ja lauantaina klo 17.00-01.30. Ruokakojuissa maksaminen onnistuu käteisen ja korttimaksun lisäksi ruokalipuilla, jotka voi ostaa etukäteen info- tai lipunmyyntipisteeltä. Tänä vuonna festarivieraiden ruokailusta huolehtii:

Treffi pub & Bistro  Parhaiksi burgereiksi Helsingissä äänestetyt Treffin burgerit saapuvat nyt Villatehtaan konserttialueelle! Valikoimissa neljä erilaista herkullista burgeria; juusto, tulinen pekoni, kasvis ja tuplaburgeri!

Roslund  Laadukkaista lihatuotteista ja raaka-aineista tunnetun Roslundin Ribsit saatavilla Villatehtaalta maukkaan coleslawin kera pienenä tai isompana annoksena! Roslund on vuonna 1935 perustettu perheyritys, jonka palveluksessa toimii tänä päivänä jo neljäs sukupolvi. Lihakaupan lisäksi toiminta on laajentunut ravintola-alan puolelle!

Bun & Yi Premiun Asian Food  Herkullista ja laadukasta aasialaista ruokaa tuoreista raaka-aineista. Perheyrityksen reseptit ovat perheen isoäidin luomuksia ja niistä löytyy vaikutteita niin Kiinasta, Thaimaasta ja Kambodzastakin. Saatavilla on useita eri vaihtoehtoja ja annoksia löytyy myös vegaanisina, gluteenittomina ja maidottomina!

Crêpe stop  tarjoilee suolaiset ja makeat crêpesit! Suolaisista letuista löytyy herkullisia liha- sekä kasvisvaihtoehtoja ja jälkkäriksi makeat nutella- letut, joihin voi lisäksi valita vaikka banaania, mansikoita tai kermavaahtoa. Nam! Näitä herkkuja saa myös gluteenittomaan ja vegaaniseen taikinaan leivottuina!

 


Maksuvälineet

Maksuvälineinä lipunmynnissä, baareissa ja ruoka- ja oheismyyntipisteissä käy yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä käteinen.


Majoitus

Lisätietoja majoitus-sivulta.


Löytötavarat

Konserttien aikana voit tiedustella löytötavaroita portin lipunmyynti-infosta, tai osoitteesta info(at)redcarpetfilmfestival.fi.

Tapahtuman jälkeen löytötavarat toimitetaan Hyvinkään poliisiasemalle, josta niitä voi tiedustella numerosta p. 0295 413833. Löytötavaratoimisto on avoinna ke-pe klo 09.00-16.00.


Check- in piste

Aukioloajat:

To 29.9. Klo 15:00-19:00 Villatehdas pääportti
Pe 30.8. Klo 11:30-22:00 Villatehdas pääportti
La 31.8. Klo 12:00-22:00 Villatehdas pääportti
Su 1.9. Klo 12:15- 18:00 BioRex Sveitsissä (Härkävehmaankatu 4, Hyvinkää)

Red Carpetin check-in sijaitsee Villatehtaan festivaalialueen pääportin ulkopuolella. Käynti Torikadun puolelta Kauppakeskus Willaa vastapäätä (Torikatu 6, Hyvinkää).