Tapahtumapaikat

 

Elokuvateatterit

 

BioRex Sveitsi – Härkävehmaankatu 4

Julia 1&2 – Hämeenkatu 34

Kinoma – Ahdenkallionkatu 3

 

Konsertit

 

Villatehdas ja Villatehtaan piha – Kankurinkatu 4-6
(pääsisäänkäynti Torikadun puolelta)

 

Muut tapahtumapaikat

 

Hotel Sveitsi – Härkävehmaankatu 4

Hyvinkääsali – Kauppatori 1

Kytäjä Golf – Kytäjäntie 1265

Kauppakeskus Willa – Hämeenkatu 9

 

Esteettömyydet

 

BioRex Sveitsi on esteetön. Saleissa on paikat sähköpyörätuolien käyttäjille eturivissä, sekä pistorasiat paikkojen takana. Salissa on portaita, mutta jokaisessa salissa on esteettömiä katsomopaikkoja.

Julia 1&2 sisätilat ovat esteettömät. Elokuvasali on loivasti laskeutuva ja portaaton. Ulko-oven edessä on kuitenkin kolme porrasta, joiden ylittämiseen on saatavilla siirrettävät luiskat. Ulko-ovet eivät ole automaattiset. Tila ei siis ole täysin esteetön.

Kinoma-elokuvateatteri ei ole esteetön. Kinoman sisätiloissa on heti aulassa portaita, saliin vie portaikko kuten myös salista ulos. Hissiä ei ole.

Hyvinkääsalissa on pyörätuolipaikkoja ala-tason rivien päädyissä. Rakennuksen ulko-ovet eivät ole automaattiset, ja niiden edessä on kynnys sekä siirrettävät liuskat pyörätuoleja ja rattaita varten. Hissit kulkevat joka kerrokseen myös parkkihallista. Väliaikatarjoiluja järjestävään ravintolaan pääsee pyörätuolilla.

Studio Donneriin menee luiska Villatehtaan pihalta. Salissa ei ole portaita.

Villatehtaan tilat ja piha ovat esteettömiä. Pihalla on nurmikkoa, ja kulkuväylät ovat hiekkatietä. Paikalta löytyy esteetön bajamaja/WC.

Tapahtumassa ei parhaillaan ole saatavilla induktiosilmukkaa. Tiedotamme, mikäli tämä muuttuu!