Vapaaehtoisuus

 

Vapaaehtoiseksi Red Carpet Film Festivaaliin!

 

Red Carpet Film Festival järjestetään tänä vuonna kolmatta kertaa Hyvinkäällä 29.8.-1.9.2019. Haemme taas innokkaita vapaaehtoisia mukaan toteuttamaan onnistunutta festivaalia!

Vapaaehtoiseksi voivat hakea kaikki 16-vuotta täyttäneet. Aiempaa kokemusta tapahtumatyöskentelystä ei tarvitse olla, mutta tarvitsemme vapaaehtoisilta reipasta asennetta, joustavuutta ja tiimityötaitoja.

Vapaaehtoisena et saa palkkaa, mutta saat t-paidan, työtodistuksen, työkokemusta tapahtuma-alalta ja lämpimän ruoan työvuorosi aikana. Lisäksi tutustut uusiin ihmisiin ja olet mukana luomassa hyvää tunnelmaa! Saat myös työvuorojesi ulkopuolella käydä katsomassa konserttia tai elokuvanäytöksiä, mikäli niissä on tilaa. Huomioithan, että Villatehtaalla järjestettäviin konsertteihin perjantaina ja lauantaina ikäraja on 18-vuotta.

Vapaaehtoiset työskentelevät festivaaleilla lähtökohtaisesti kahtena päivänä, yhteensä noin 15-18 tuntia. Vapaaehtoisia tarvitaan muun muassa asiakaspalvelutehtäviin, tarkemmat työnkuvaukset voit lukea alta.

Täytä hakemus tästä. Jatkohaku on vielä käynnissä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

 

Haemme vapaaehtoisia seuraaviin tehtäviin:

 

Staff Catering

Henkilökunnan taukotilassa tarvitaan apua keskiviikosta sunnuntaihin. Tehtävänä on muun muassa huolehtia siisteydestä sekä ruokien ja juomien riittävyydestä.

 

Elokuvahost

Elokuvahostit työskentelevät elokuvateattereissa ja huolehtivat elokuvanäytösten sujumisesta ja näyttelijöiden vastaanottamisesta ja opastamisesta. Heidän työtehtäviään voi olla myös seminaarivieraiden vastaanotto. Elokuvahosteilta vaaditaan reipasta ja iloista asennetta sekä tilannetajua. Mikäli löytyy innokkuutta esiintymiseen, on hosteilla mahdollisuus myös pieniin juontoihin ja haastatteluihin, mutta tämä ei ole edellytys hostina toimimiseen.

 

Info & paitamyynti

Infopisteellä tiedetään festivaalin aikataulu ja missä mitäkin tapahtuu. Paitamyynti toimii samassa pisteessä ja siitä asiakkaat voivat ostaa festivaalituotteita. Autat ja opastat asiakkaita ja teet omalta osaltasi asiakkaan tyytyväiseksi.

 

Lipunmyynti & Check In

Lipunmyyjät ja Vip-vieraiden vastaanottajat työskentelevät perjantaina ja lauantaina Villatehtaalla konserttien aukiolojen aikaan. Check In on auki myös ennen porttien aukeamista. Tehtävänäsi on myydä ja tarkastaa sekä jakaa lippuja.

 

Narikka

Narikassa työskennellään Villatehtaalla perjantai- ja lauantai-iltoina. Narikassa tarvitaan iloista asiakaspalvelu asennetta ja huolellista työskentelyä.

 

Panttipiste

Panttipisteillä työskennellään Villatehtaalla perjantai- ja lauantai-iltoina. Panttipisteellä olet mukana pitämässä festivaalialuetta siistinä ja vaihdat pullot ja tölkit panttirahaan tai sipsipussiin.

 

Roudaus

Roudausapurina työskentelet Villatehtaalla ennen konsertteja baarien rakentamisapuna ja konserttien aikaan perjantai- ja lauantai-iltoina sekä purussa sunnuntaina. Apulaiset auttavat työntekijöitä esimerkiksi täyttämällä kaappeja ja kantamalla juomalaatikoita. Tehtävässä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa. 

 

Tehotiimiläiset

Kiinnostaako kaikki yllä mainitut tehtävät ja oletko valmis tekemään mitä vaan hommia festivaalin parissa joustavasti? Tehtäviin voi kuulua niin tuotannon auttamista ja minkä tahansa yllä olevan toimenkuvan työtehtäviä. Olet sielä missä apua milloinkin tarvitaan. Aiemmasta kokemuksesta voi olla hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä.

 

Täytä hakemus tästä. Jatkohaku on vielä käynnissä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

 

Mikäli sinulla herää kysyttävää vapaaehtoisuuteen liittyen, voit olla yhteydessä sähköpostitse meihin: ella@redcarpetfilmfestival.fi