Tyhy-päivän ruokatarjonta

Tyhy-päivän kruunaa maittava ruoka ja juoma!

 

Paikalliset ravintolat ovat mukana Red Carpet –tyhy-päivässä ja tarjoavat ohjelman kylkeen maittavaa ruokaa ja juomaa. Ruokailu on hyvä ajoittaa aktiivisen osuuden ja konsertin väliin. Jokainen ravintola tarjoaa mielellään myös räätälöityjä palveluita toiveidenne mukaan.

 

Red Carpet –konsertin tarjoilut

 

Villatehtaan konserttiin (perjantaina 30.8. klo 19 alkaen) saa ostettua etukäteen juoma- ja ruokalippuja. Suosittelemme juoma- ja ruokalippujen ostamista etukäteen nopeamman palvelun saamiseksi.

Juomalipulla saa oluen, siiderin, lonkeron kaikista alueen anniskelupisteistä. Juomaliput myydään 10 kpl nipuissa. Hinta 80 € / 10 kpl (sis. alv).

Ruokaliput toimivat kaikissa ruokamyyntipisteissä, joista voitte valita mieleisenne annoksen. Ruokaliput myydään 10 kpl nipuissa. Hinta 120 €/ 10 kpl (sis. alv).

Varaukset: info(at)redcarpetfilmfestival.fi. Ilmoitathan viestissä montako juoma- tai ruokalippupakettia tilaat sekä laskutustiedot.

Osoite: Villatehtaan sisäpiha, Kankurinkatu 4–6, 05800 Hyvinkää

 


 

 

Hotel Sveitsi Sveitsin alueella tarjoaa maistuvan buffetin (runsas salaattipöytä, kaksi eri lämmintä pääruokavaihtoehtoa ja jälkiruoka) hintaan 25 € / henkilö. Ennakkovaraukset sähköpostilla 15.8.2019 mennessä. Minimi 20 henkilöä.

Mikäli kokonaishenkilömäärä jää alle 20 hengen, buffetin sisään palvelee à la carte -puoli. Myös pienemmät ryhmät ovat tervetulleita, kysy lisätietoja suoraan varauksen yhteydessä.

Varaukset ja tiedustelut: Ravintolapäällikkö Anne Malkamo, anne.malkamo@hotelsveitsi.fi

Osoite: Sveitsin alue, Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää

 


 

Ravintola Obelix Hyvinkään Villatehtalla Red Carpet -konserttialueen vieressä tarjoaa toiveidenne mukaan erilaisia menu-vaihtoehtoja. Menujen ruokavaihtoehdot sekä ruokatilausohjeet lähetämme varausvahvistuksen yhteydessä.

Tarjolla on Red Carpet tyhy-menu 34 €/henkilö, joka sisältää alkuruoan, pääruoan (liha tai kala) sekä jälkiruoan. On myös mahdollista valita vain pääruoka (liha tai kala) ja jälkiruoka hintaan 20 €/henkilö.

Varaukset ja tiedustelut: obelix@obelix.fi. Sisällytäthän varaustiedusteluun päivämäärän, kellonajan, ryhmän koon ja varaajan nimen.

Osoite:Ravintola Obelix, Villatehdas, Kankurinkatu 4–6, Hyvinkää

 


Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä info(at)redcarpetfilmfestival.fi.