Armomurhaaja

Veijo Haukka (Matti Onnismaa) on mekaanikko, joka sivutyökseen lopettaa vanhoja ja sairaita lemmikkejä. Pienet eläimet hän kaasuttaa pakokaasulla ja isommat ampuu pistoolilla. Veijo on karusta hommastaan huolimatta eläinten puolella. Lemmikkien omistajia kohtaan Veijo ei ole yhtä armollinen.

Petri Kettu (Jari Virman) tuo Veijolle koiran lopetettavaksi ja mies ottaa tehtävän vastaan tottuneesti. Veijon sydän kuitenkin heltyy ja hän ottaa koiran omakseen. Kuin varkain Veijon usko ihmisyyteen palaa ja hänen sydämestään löytyy pieni tila jopa rakkaudelle. Mutta kun koira, jonka pitäisi olla kuollut, onkin yhä elossa, riita entisen ja nykyisen omistajan välillä eskaloituu väkivaltaisiin mittasuhteisiin ja tarinan ainoa viaton osapuoli on koira.

Elokuvan alussa tavattavissa elokuvan näyttelijöitä ja työryhmää! 

Paikalla ovat näyttelijät Matti Onnismaa, Jari Virman, Hannamaija Nikander, ohjaaja-käsikirjoittaja Teemu Nikki, Kuvaaja Sari Aaltonen sekä tuottaja Jani Pösö.

Muutokset mahdollisia.

Julia 1 & 2
30.8. @ 18:15

Kokoillan elokuva
Maa Suomi
Vuosi 2017
Pituus 83 min
Ikäraja 16

Ohjaus Teemu Nikki
Käsikirjoitus Teemu Nikki
Näyttelijät Matti Onnismaa, Jari Virman, Hannamaija Nikander, Heikki Nousiainen, Pihla Penttinen, Jouko Puolanto, Santtu Karvonen, Alina Tomnikov, Ilari Johansson
Tuotanto Jani Pösö & Teemu Nikki/It´s Alive Films
Levittäjä Scanbox Entertainment Finland Oy