Kässäriä kehiin! -kirjoituskilpailu 5.–9.-luokkalaisille

Red Carpet ja hyvinkääläinen kulttuuriyhdistys Vilkastus ry järjestävät taas käsikirjoituskilpailun Hyvinkään 5.–9.-luokkalaisille.

Kässäriä kehiin! -infotilaisuus järjestetään 1.4. Hyvinkääsalissa kello 12.30 – jokainen koulu voi varata tilaisuuteen 40 paikkaa kiinnostuneille. Kirjoittamiseen johdattaa ja tukea tarjoaa käsikirjoittaja Anna Brotkin (mm. Putous). Kolmesta viime vuoden kirjoituskilpailuun jätetystä käsikirjoituksesta toteutettiin lyhytelokuvat.

Ilmoittautumiset tilaisuuteen 27.3. mennessä osoitteeseen vilkastus.elokuva@gmail.com. Kilpailuun voi osallistua, vaikka ei pääsisi infotilaisuuteen paikalle!

Käsikirjoituskilpailun aihe on vapaa! Mukaan voi yrittää ujuttaa festivaalin punaisen maton kuitenkin. Kilpailuun voi osallistua yksin tai porukalla ja genre on vapaa.

Kilpailuun osallistutaan lähettämällä max. A4 liuskalla seuraavat tiedot:

Osallistujan nimi/nimet, koulu ja luokka-aste. Kerro myös luokanvalvojan tai luokanopettajan nimi.
Mikä on käsikirjoituksen nimi? Mitä käsikirjoituksella halutaan kertoa?
Kuvaile elokuvan visuaalisuutta – miltä elokuvan tulisi näyttää? Mukana voi olla valokuvia ja piirroksia.
Liitä mukaan valmis käsikirjoitus max. kaksi a4 -liuskaa tekstiä (käsikirjoituksesta mahdollisesti tehtävä elokuva on vain muutaman minuutin pitkä)

Kilpailukäsikirjoitukset lähetetään 14.4. mennessä vilkastus.elokuva@gmail.com.

Raadin valitsemalle voittajalle on luvassa elokuvalippuja Red Carpetiin. Käsikirjoituksesta voidaan mahdollisesti tehdä lyhytfilmi.

Festivaaliohjelma