Kyrsyä – Tuftland

Kyrsyä – Tuftland on kotimainen sekoitus mysteeriä, trilleriä ja “junttikauhua” yhdistettynä Twin Peaks-tyyliseen tummempaan huumoriin. Elokuva on monikerroksinen ja genre-rajoja rikkova kokonaisuus, joka kumartaa klassikoille kuten The Wicker Man ja Rosemaryn Painajainen.

Päähenkilö Irina, itsepäinen tekstiilialan opiskelija, yrittää tasapainoilla epäonnistuneen parisuhteen, opintojen ja rahavaikeuksien välillä. Selvitäkseen ongelmistaan, hän ottaa vastaan yllättävän kesätyön syrjäiseltä ja omavaraiselta Kyrsyän kylältä. Irina alkaessa päästä ongelmistaan yli, alkavat harmittomat ja omituiset kyläläiset paljastamaan todellisen luonteensa.

Elokuvassa tekstitys englanniksi. Subtitles in English!

Elokuvan alussa tavattavissa elokuvan ohjaaja-tuottaja-käsikirjoittaja Roope Olenius, näyttelijä-tuottaja Veera W. Vilo, näyttelijä-tuottaja Miikka J. Anttila, kuvaaja Mikko Peltonen, näyttelijä Saara Elina ja aputuottaja Teea Siltanen!

Muutokset mahdollisia.

BioRex Sveitsi
1.9. @ 19:45

Kokoillan elokuva
Maa Suomi
Vuosi 2017
Pituus 89 min
Ikäraja 16

Ohjaus Roope Olenius
Käsikirjoitus Roope Olenius, Neea Viitamäki
Näyttelijät Veera W. Vilo, Saara Elina ja Miikka J. Anttila. Muissa keskeisissä rooleissä mm. Ria Kataja, Neea Viitamäki, Ari Savonen ja Arja Pekurinen.
Tuotanto Roope Olenius, Veera W. Vilo, Miikka J. Anttila, Bright Frame Pictures
Levittäjä Bright Frame Pictures