Beckhoffin Perhepäivä

Aikataulu:

10:05Hyvä Kunnon perhejumppaa
10:30Mimi ja Kuku
11:30Taikuri Taija Taika
12:15Mimmit
13:05Tubettaja Namikolinxin haastattelu
13:15Tanssikeskus Element esiintyy
13:25Bboy Ede esiintyy
13:35Hyvä Kunnon Perhejumppaa
14:00 Nuorisoteatteri Wilnu: Pako päiväkodista
10:00Beckhoffin teknologiaa Wanhalla Areenalla
13:20Hakasirkus esiintyy Takomossa

Red Carpetin päättää Beckhoffin Perhepäivä!

 

Sunnuntai 2.9. on omistettu lapsille ja nuorille kun Hyvinkään Villatehdas täyttyy hauskasta ohjelmasta. Lavalla nähdään mitä erilaisimpia esityksiä, joiden lisäksi pihalla on paljon muutakin puuhaa ja tekemistä! Perhepäivä on hyvinkääläisen Beckhoffin ansiosta ilmainen ja saavutettava kaikille. Perhepäivän teemana on taide ja teknologia yhdessä.

Luvassa on muun muassa Hyrian lähihoitajaopiskelijoiden vetämä aktiviitettirata. He maalaavat myös kasvomaalauksia ja tekevät pikkulettejä. Paikalla on mukana ilmapalloja ja onnenpyörä, sekä tietenkin Beckhoffin kiehtovaa teknologiaa Wanhalla Areenalla. Mukana on robotteja, kuten taukojumppaa vetävä Pepper, ja jännittävä Moto Tiles -tekoälypeli sekä muuta teknologian ja taiteen yhdistävää ohjelmaa.

 

Tutustu koko päivän ohjelmaan alempana!

 

Perhepäivän pääesiintyjä on lastenyhtye Mimmit. Mimmien Ystävyys-konsertissa kuullaan heidän suosituimpia kappaleitaan, sekä uusia ystävyysteemaisia lauluja.

Mimmit . Esitys nähdään klo 12.15.

 

Lavalle nousevat myös Pikku Kakkosesta tutut Mimi ja Kuku, joiden esitykseen kuuluu musiikin lisäksi lapsille sopivaa joogaa. Joogata voi mukana myös pyörätuolissa istuen.

Mimi ja Kuku nousevat lavalle klo 10.30.

 

Jumppaintoa pitävät yllä Hyvä Kunnon ohjaajat, jotka vetävät kaikille sopivaa perhejumppaa. Tanssikeskus Element, sekä Bboy Ede esiintyvät, ja Nuorisoteatteri Wilnu esittää teatteriesityksensä Pako päiväkodista. Nähdäänpä lavalla myös taikuutta, kun taikuri Taija Taika esiintyy! Taija tekee myös glittertatuointeja ja glittermeikkejä Perhepäivän aikana.

Tanssikeskus Element esiintyy klo 13.15

 

Red Carpetin perhepäivä on ainutlaatuinen tilaisuus tavata YouTube-tähtiä. Paikalla ovat tubettajat Namikolinx sekä ElmeriMikael. Molempien tubettajien kanssa järjestetään Meet & Greet -tilaisuus, jossa fanit pääsevät tapaamaan heitä. Meet & Greetit ovat klo 11:15-12:30 sekä 13:15-14:00 Meet & Greet -pisteellä lavan läheisyydessä.

Namikolinxin YouTube-kanava!

ElmeriMikaelin Youtube-kanava!

 

Viime vuoden tapaan myös tänä vuonna hyvinkääläinen Hakasirkus esiintyy Takomossa, ja yleisö pääsee esityksen jälkeen kokeilemaan erilaisia sirkusvälineitä itse.

 

Hakasirkus Takomossa klo 13.20

 

 

Beckhoff tuo Wanhalle Areenalle taidetta ja teknologiaa

 

Hyvinkääläinen Beckhoff kutsuu koko perheen tutustumaan teknologian ihmeelliseen maailmaan, kun paikalle saapuu toinen toistaan jännittävämpiä keksintöjä.

Wanhalla Areenalla voi päästä kokeilemaan esimerkiksi hauskoja Moto Tiles -liikuntalaattoja. Tekoälyn avulla toimivien Moto Tiles -laattojen kanssa voi pelata useita vauhdikkaita ja haastaviakin pelejä, joista innostuvat niin lapset kuin vanhemmatkin.

Liikuntalinjalla jatkaa myös Pepper-robotti, joka osaa vetää koko perheelle taukojumppaa. Robotteja on paikalla muitakin, ja päivän aikana pääseekin tutustumaan muun muassa pulloja lajittelevaan teollisuusrobottiin. Lisäksi Wanhalla Areenalla ovat Robomestarit- ja Innokas-pisteet, joissa voi itse päästä kokeilemaan muun muassa hauskoja BlueBot-lattiarobotteja, sekä Micro:bitejä!

Jännittävään teknologiaan pääsee tutustumaan Wanhalla Areenalla klo 10-15.

 

Muu ohjelma

 

Pelastuslaitoksen paloauto on paikalla koko päivän.

Hyrian lähihoitajaopiskelijoiden vetämä aktiviteettirata, kasvomaalauksia ja pikkulettejä.

Taikuri Taija Taikan glittertatuointipiste

Yrittäjänaisten arpajaiset

Tubetähdet Namikolinxin ja Elmerin voit päästä tapaamaan klo 11:15-12:30 sekä 13:15-14:00 Meet & Greet -pisteellä lavan läheisyydessä.

Hakasirkus aloittaa esityksensä Takomossa klo 13:20. Esityksen jälkeen yleisö pääsee kokeilemaan sirkusvälineitä.

Studio Donnerissa näytetään klo 10-14 välillä syksyn 2017 ja kevään ja kesän 2018 aikana syntyneitä lasten ja nuorten tekemiä elokuvia. Vilkastuksen Kässäriä kehiin -käsikirjoituskisaan osallistuneet 5.-9. -luokkalaiset ovat tehneet elokuvia tuotoksistaan. Hyria säätiön ja Nuorisopalveluiden järjestämissä 13-29 -vuotiaille suunnatuissa elokuvatyöpajoissa valmistuneet elokuvat saavat ensi-iltansa Studio Donnerissa. Myös Hyvinkään Lasten ja nuorten kuvataidekoulun 8-12 vuotiaille järjestämien video- ja animaatiokurssien satoa esitetään päivän aikana.

Hyvinkään lasten ja nuorten kuvataidekoulu ja Taito käsityö- ja muotoilukoulu Helmi pitävät Villa Artussa nonstop työpajoja klo 10-14.  Työpajoissa pääsee askartelemaan animaatiohahmoja ja lavasteita sekä tekemään muovailuvaha-, esine- ja pala-animaatioita. Paikalla on kuvauskalustoa ja saat myös ohjeita animaation kuvaamiseen omalla kännykällä. Alle 8-vuotiaat aikuisen kanssa.

 

Perhepäivän mahdollistaa:

Perhepäivässä mukana:

 

Villatehdas
2.9. @ 10:00

Festivaaliohjelma