Red Carpet Actors Studio

Kauppakeskus Willan Roberts Coffeen lavalla nähdään Red Carpet Actor Studioiden tekijähaastattelut. Neljänä elokuun viikonloppuna esitellään elokuva-alan tekijöitä, heidän uraansa ja tarinoita matkan varrelta. Red Carpet Actors Studiot isännöi Antti Luusuaniemi.

Red Carpet Actors Studio

 

4.8. klo 12 Matti Ristinen

Matti Ristinen on tehnyt näyttelijäntöitä niin teatterin, television kuin elokuvienkin parissa. Viime vuosina hän on tullut tutuksi televisiosta Pirunpellon Tommi Jussilana ja Sykkeen Ilmari Nortamona. Jotkut muistavat Matin Lauri Salmen roolista televisiosarjoista Kun taivas repeää ja Taivas sinivalkoinen. Mattia on nähty usein myös kotimaisissa elokuvissa, kuten Kuutamolla, Maata meren alla, Joulutarina, Vuosaari ja uusin Tuntematon sotilas.

 

Matti Ristinen. Kuva: Laura Malmivaara.

12.8. klo 12 Leena Pöysti 

Leena Pöysti tunnetaan Pirjo Räsäsen roolistaan Käenpesässä. Leena on näytellyt usean vuoden ajan niin televisiosarja Robassa kuin Sykkeessäkin. Tänä vuonna Leena on nähty Saaran roolissa televisiosarja Keisari Aarniossa sekä näyttelemässä Helen Kalmin osaa Red Carpetissakin nähtävässä elokuvassa Suomen hauskin mies.

18.8. klo 12 Mikko Nousiainen

Juhlaennakkoelokuvana Red Carpetissa nähtävän Valmentaja-elokuvan pääosanäyttelijä Mikko Nousiainen. Mikko Nousiaista on nähty useasti niin elokuvan, televisionkin kuin teatterinkin puolella. Televisiossa Mikkoa on nähty viime vuosina suosituimmissa kotimaisissa sarjoissa. Mustat lesket -ohjelmassa Mikko näytteli Erno Juusolaa, Nymfeissä Laertesia ja Karpissa Jarkko Vaahteraa. Ex-onnelliset sarjassa Mikko on Kalle Kekkonen. Mikko on ollut mukana myös useissa elokuvissa, kuten Rakkauden rasvaprosentti, 2 yötä aamuun, Saattokeikka, Tuntematon sotilas – ja niin ikään Red Carpetissa nähtävässä The Guardian Angel – Suojelusenkelissä.

Mikko Nousiainen.

25.8. klo 12 Pekka Laiho

Pekka Laiho tunnetaan Helsingin Kaupunginteatterin pitkäaikaisena ohjaajana ja näyttelijänä, josta hän jäi eläkkeelle vuonna 2008. Hän on tehnyt lukuisia rooleja suomalaisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hän on tehnyt rooleja myös ääninäyttelijänä animaatioissa kuten Leijonakuningas-elokuvissa. Laiho voitti parhaan miessivuosan Jussin roolistaan Kake Kuittinen elokuvassa Menestyksen maku vuonna 1983.

Pekka Laiho. Kuva: Marko Mäkinen. Ylpeys, Teatteri Jurkka, 2018.

 

Tapahtuma löytyy myös Facebookista https://www.facebook.com/events/2235860980033542/

IS TV lähettää Actors Studiot livenä!

Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.

Red Carpet Actors Studioissa mukana Kauppakeskus Willa ja Martela.

Kauppakeskus Willa
4.8. @ 12:00

Kauppakeskus Willa
12.8. @ 12:00

Kauppakeskus Willa
18.8. @ 12:00

Kauppakeskus Willa
25.8. @ 12:00

Festivaaliohjelma