Red Carpet Pro

Red Carpet Pro – uusi elokuva-alan mielenkiintoisia aiheita käsittelevä tilaisuus.

 

Torstaina 30.8. klo 9.00–16.00
Hotel Sveitsi & BioRex Sveitsi, Hyvinkää

Red Carpet Pro kokoaa elokuva- ja media-alan ammattilaiset yhteen Hyvinkään Hotel Sveitsiin. Ohjelman keskiössä on taiteen ja bisneksen yhdistäminen – kuinka taiteella voi tehdä bisnestä, miten bisnes voi olla luovaa ja eettistä sekä miten tässä onnistutaan?

Red Carpet Pron luennot ja paneelit käsittelevät castingin merkitystä sekä luovuuden ja bisneksen onnistunutta yhdistämistä. Mahdollinen muu ohjelma ja vieraat tarkentuvat pian.

Seminaarin lopussa on tilaa vapaalle keskustelulle ja verkostoitumiselle.

Red Carpet Pro huipentuu illalla Red Carpet Gaalaan, jossa myönnetään vuoden 2018 Red Carpet tunnustukset illallisen ja musiikkiesitysten lomassa. Gaalaan on saatavilla illalliskortteja.

 

Ohjelma:

 

9.00 Ilmoittautuminen alkaa

10.00 Mahdollinen TBA

11.00 Lene Seested (Panorama Agency): Importance of casting in film industry – how to succeed in it. Castingin merkitys elokuvassa – miten castingissa onnistutaan? (eng.)

12.00 Lounas (sisältyy hintaan) Hotel Sveitsissä

13.00 Urakohtaaminen: Bisneksen ja luovuuden kohtaamisia

  • Jukka Kurttila
  • Paola Suhonen

13.40 Paneeli: Miten taide voi olla bisnestä ja miten bisnes voi olla eettistä ja luovaa?

  • Paola Suhonen, Jukka Kurttila, Markus Selin, Alf Rehn, Risto Kuulasmaa

15.00 Vapaa seurustelu, verkostoituminen


Red Carpet Pro:n asiantuntijoina ovat:

 

Tanskalainen Lene Seested (Panorama Agency) on castannut 1996 alkaen Oscar ja Golden Globe -voittajan, ohjaaja Susanne Bierin elokuvat. Seested on Panorama Agencyn perustaja ja toimitusjohtaja.

Lene Seested

 

Paola Suhonen on suunnittelija, taiteilija ja elokuvaohjaaja sekä henkilö Ivana Helsinki -brändin takana. Paola on myös uuden kokeellisen festivaalin, Superwoodin taiteellinen johtaja. Red Carpet ohjelmistossa nähdään myös Suhosen uusin kokopitkä elokuva, Avanto-Erkki.

Paola Suhonen. Kuvaaja: Kim Öhrling

 

Toimitusjohtaja Jukka Kurttila on nostanut Finlaysonin merkityksellisillä teoilla (naisten euro -kampanja, Seis silpomiselle -kampanja) kantaa ottavaksi ja ajantasaiseksi brändiksi. Kurttilan mielestä maailman parantaminen ja bisnes eivät sulje toisiaan pois.

Jukka Kurttila. Kuva: Omer Lewin

 

Ei ole suomalaista, joka ei Markus Selinin elokuvaa olisi nähnyt. Elokuvatuottaja Selin on Suomen johtavan elokuvatuotantoyhtiön Solar Filmsin osa-omistaja sekä Solar Filmsin elokuvien takapiru.

Markus Selin

 

Alf Rehn on kansainvälisesti noteerattu johtamisen ja organisaatioiden tutkimuksen professori.

Alf Rehn

 

Digitaalisen median, tarinankerronnan ja TV:n visionääri Risto Kuulasmaa on toiminut avainrooleissa Docventuresin ja Duudsonien taustalla sekä Tubeconin osaperustajana. Risto johtaa Tubeconin kansanvälistymistä ja tukee mm. Suomen UNICEFin työtä hallituksen jäsenenä.

Risto Kuulasmaa

Yhteistyössä:

BioRex Sveitsi
30.8. @ 10:00

Festivaaliohjelma