UKK

Milloin Red Carpet Film Festival järjestetään?
Ensimmäinen Red Carpet juhlittiin 31.8.–3.9.2018. Festivaali saa jatkoa vuonna 2018, seuraava päivämäärä on 30.8.–2.9.2018.

Missä Red Carpet -elokuvafestivaalin tapahtuma-alue on?
Red Carpet järjestetään Hyvinkään keskustassa, aivan juna-aseman kupeessa. Red Carpetin festivaalialue muodostuu elokuvateattereiden Julia (festivaalin ajan Laakkonen) ja Kinoman väliin jäävästä Hämeenkadusta, joka katetaan tapahtuman ajaksi kaikille yhteiseksi juhlapaikaksi.

Festivaaliohjelma levittäytyy myös viereisen Villatehtaan (Kankurinkatu 4-6) alueelle iltaisin festariklubeille sekä perhepäivän viettoon. Villatehtaan tiloissa olevassa Studio Donnerissa näytetään sunnuntain Onneli ja Anneli -elokuvan perhenäytös.

Kytäjä Golfin radoilla järjestetään Red Carpet golf.

Ai kuka on Antti Luusuaniemi?
Antti Luusuaniemi on suomalainen näyttelijä, joka sai idean perustaa Red Carpet -elokuvafestivaalin istuessaan tuolilla. Hänellä on kiinnitys Kansallisteatteriin, ja lisäksi Antti on nähty MTV:n suositussa sarjassa Syke, sekä YLE:n Luottomiehissä. Antti näyttelee elokuvien Kuudes kerta (2016) ja Kaiken se kestää (2017) päärooleja.

Mistä saan liput?
Red Carpetin liput myy lippu.fi.

Ovatko festivaaliklubit ulkona vai sisällä?
Perjantain ja lauantain konsertit eli festivaaliklubit järjestetään Villatehtaan sisäpihalla. Tapahtuma siis on ulkona!

Ovatko tapahtumapaikat esteettömiä?
Laakkonen-teatterin (Julia) sisätilat ovat esteettömät. Elokuvasali on loivasti laskeutuva ja portaaton. Ulko-oven edessä on kuitenkin kolme porrasta, joita varten on liikuteltavat liuskat, jotka kestävät sähköpyörätuolin. Ulko-ovet eivät ole automaattiset. Tila ei siis ole täysin esteetön.

Kinoma-teatteri ei ole esteetön. Kinoman sisätiloissa on heti aulassa portaita, saliin vie portaikko kuten myös salista ulos. Hissiä ei ole.

Studio Donneriin menee luiska Villatehtaan pihalta. Salissa ei ole portaita.

Villatehtaan tilat ja piha ovat esteettömiä. Pihalla on nurmikkoa, ja kulkuväylät ovat hiekkatietä. Anniskelualue on esteetön festivaalikonserteissa. Paikalta löytyy esteetön bajamaja/WC. 

Festivaalikatu (Hämeenkatu 34-40) ja sen anniskelualue on kohtuu esteetön. Jalkakäytävien rotvallit aiheuttavat kuitenkin muutamia kynnyksiä. Festivaalikadulla on esteetön bajamaja/WC. 

Konserteissa tai elokuvissa ei parhaillaan ole saatavilla induktiosilmukkalaitteita.

Onko Red Carpetin iltaklubeille tai elokuviin ikärajat?
Klubit ovat K-18. Varauduthan esittämään henkilöllisyystodistuksen!

Elokuvakohtaiset ikärajat taas löydät kuinkin elokuvan sivuilta.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit laittaa meille viestiä Facebookissa tai mailitse info@redcarpetfilmfestival.fi