Actors Studiossa 12.3. Aurora-elokuva ja Mimosa Willamo

Maalliskuun Red Carpet Actors Studiota tähdittää Mimosa Willamo ja uutuuselokuva Aurora. Actors Studio pidetään taas Hyvinkään BioRex Sveitsissä, ja se streamataan livenä BioRexeihin ympäri Suomen. Liput näytökseen ovat myynnissä nyt!

Actors Studiossa tavataan aina ajankohtaisia ja kiinnostavia elokuvien tekijöitä elokuvanäytöksen yhteydessä. Illan isäntänä ja haastattelijana on Red Carpet -elokuvafestivaalin perustaja Antti Luusuaniemi.

Red Carpet Actors Studiossa: Aurora-elokuva & Mimosa Willamo
tiistaina 12.3.2019, klo 18.00
Liput näytökseen myy BioRex
Klikkaa tästä lipunmyynnin sivulle

📍 BioRex Sveitsi (Actors Studio)
📍 BioRex Porvoo (live stream)
📍 BioRex Verkatehdas, Hml (live stream)
📍 BioRex Vaasa (live stream)
📍 BioRex Kajaani (live stream)
📍 BioRex Tornio (live stream)
📍 BioRex Rovaniemi (live stream)

Aurora -elokuva (2019, K12, 107min)

Aurora käyttää päivänsä parhaan kaverinsa kanssa kynsiä taiteillen ja yöt juhlien railakkaasti. Erään illan päätteeksi hän tapaa arktisella nakkikioskilla Darianin, joka yllättäen pyytää Auroraa pelastamaan henkensä. Darianin on löydettävä suomalainen vaimo saadakseen itselleen ja tyttärelleen turvapaikan Suomesta. Aurora vastaa kosintaan kieltävästi – Auroralla on tarpeeksi omiakin ongelmia ja aivan muita suunnitelmia elämälleen.  Auroran mieli kuitenkin muuttuu, kun hän tapaa Darianin suloisen kahdeksanvuotiaan tyttären. Aurora suostuu auttamaan Dariania ja ryhtyy etsimään hänelle vaimoehdokkaita. Samalla kun Darian tutustuu mitä erilaisimpiin ehdokkaisiin, Auroran ja Darianin välit lämpenevät. Lopulta Auroran omat ongelmat kasautuvat ja Darianille löytyy täydellinen vaimoehdokas – mutta tekeekö täydellinen onnelliseksi ja voiko rakkautta paeta loputtomiin?

Ohjaus: Miia Tervo
Käsikirjoitus: Miia Tervo
Näyttelijät: Mimosa Willamo, Amir Escandari, Ria Kataja, Chike Ohanwe, Hannu-Pekka Björkman, Oona Airola, Pamela Tola ja Miitta Sorvali