Elokuvien tekijät vierailevat Red Carpetin näytöksissä

Tapaa ohjelmiston elokuvien tekijöitä näytöksissä – paikalla esim. menestysohjaajat Timo Koivusalo ja Markku Pölönen

 

Red Carpet -elokuvafestivaali tuo suomalaisten elokuvien ammattilaiset ja niiden yleisön yhteen. Siksi festivaaleilla on mukana useiden ohjelmiston elokuvien tekijöitä ja elokuvanäytöksissä on mahdollista tavata tekijöitä Q&A -tilaisuuksissa. Mitä sinä haluaisit kysyä lempielokuvasi ohjaajalta tai näyttelijältä?

Näytöksissä vierailevat muun muassa juhlaennakkoelokuvien ohjaajat Timo Koivusalo (Olavi Virta), Markku Pölönen (Oma maa) ja Tuukka Temonen (Valmentaja) sekä näyttelijät Mikko Nousiainen, Riku Nieminen, Malla Malmivaara, Lauri Tilkanen, Hannu-Pekka Björkman ja Oona Airola.

Kehutun Armomurhaajan näytöksessä tapaat pääroolista tutun Matti Onnismaan, ja buddy-komedia Hevi Reissun näytöksessä taas Minka Kuustosen ja Samuli Jaskion. Joulumaassa taas läsnä ovat Mari Rantasila, ohjaaja Inari Niemi ja tuottaja Miia Haavisto. Löydät kaikki tekijävieraat kunkin näytöksen sivulta. 

Red Carpetin vierasmaana on tänä vuonna elokuvien alalla loistanut Unkari. Unkarilaisen Kosketuksissa -elokuvan näytöksessä vierailee pääosan näyttelijä Alexandra Borbély, ja One Day -elokuvassa taas elokuvan ohjaaja Zsófia Szilágyi.

Näyttelijäntyöhön ja elokuvaan pääset myös tutustumaan Red Carpet Actors Studioissa. Kauppakeskus Willassa järjestettävässä  Red Carpet Actors Studiossa Antti Luusuaniemi haastattelee tunnettuja näyttelijöitä, kuten Mikko Nousiaista, Matti Rististä ja Leena Pöystiä.

Katso kaikki festivaaleilla vierailevat tekijät elokuvien omilta sivuilta.