Festivaalitorin ohjelma julki – lavalla nähdään Orkestra Suora Lähetys, Lone Deer Laredo, Pennijee ja monia muita!

Tule nauttimaan maksuttomasta ohjelmasta Festivaalitorille!

 

Kauppakeskus Willan tori muuttuu Festivaalitoriksi 31.8.-2.9. Luvassa on maksutonta ohjelmaa, musiikkia, ruokaa ja paljon muuta. Torilla festaritunnelmasta pääsee nauttimaan lähes koko päivän. Tori aukeaa perjantaina ja lauantaina klo 12, ja sunnuntaina torimeininkiin pääsee mukaan jo klo 10.

Festaritorin lavalla esiintyy upea kattaus kotimaisia artisteja. Lavalle kipuavat esimerkiksi hyvinkääläiset artistit, kuten Pennijee ja LN`I. Myös suureen suosioon singahtanut Orkestra Suora Lähetys nähdään torilla perjantaina. Festivaaliklubilla solistina esiintyvä Oona Airola soittaa torilavalla yhdessä Ykspihlajan kino-orkesterinsa kanssa, ja nähdäänpä lavalla myös Tampereen teknillisen yliopiston professoreista koostuva TUT Prof Experience. Musiikkiesitysten lisäksi torilla nähdään taidokkaita tanssiesityksiä, kun lavalle nousevat Bboy Ede, Element Crew sekä Pole Fit Factoryn tanssijat.

Torilla on tarjolla ruokaa jokaiseen makuun, aina Tommi Tuomisen burgereista monipuolisiin meze-ruokiin. Herkkujakin torilta löytyy, ja Red Carpetin anniskelualue takaa virvoittavat juomat. Torikojuilta löytyy varmasti jokaiselle jotakin, kun myynnissä on lahjatavaraa, vaatteita, somistusesineitä, käsitöitä ja paljon muuta. Paikallisia yrityksiä ja toimijoitakin voi tulla torille moikkaamaan. Torilla on siis varmasti luvassa jokaiselle jotakin!

Tutustu Festivaalitorin ohjelmistoon ja aikatauluun täällä.