Hanna Pakarinen uutena lisäyksenä 31.8. konserttiin

Red Carpet huipentuu viikonloppuna kahteen konserttiin Hyvinkään Villatehtaalla perjantaina 31.8. ja lauantaina 1.9. – perjantain konsertti täydentyy uudella artistilla!

Loistava Hanna Pakarinen nousee Villatehtaalla lavalle ensimmäistä kertaa taukonsa jälkeen. Hän nousi ensimmäistä kertaa julkisuuteen vuonna 2004 Idols-laulukisan myötä sekä edustanut Suomea Euroviisuissa. Viimeisimmällä studioalbumilla Synnyin, elän, kuolen (2016) Pakarinen tulkitsi Carolan levyttämiä kappaleita.

Hanna Pakarinen esiintyy perjantaina Marzi Nyman & Red Carpet All Stars -orkesterin rinnalla yhdessä muiden solistien kanssa. Illan aikana Marzi Nymanin johtaman bändin solisteina nähdään myös Pete Parkkonen, Michael Monroe, Aarne Pelkonen, Janna ja Yona.

Red Carpet konsertissa lavalle nousevat myös Sami Hedbergin, Mika Eirtovaaran, Niko Kivelän ja Jacke Björklundin Suomen hauskin bändi The Comedians. Illan päättää Reino Nordinin keikka. Lisäksi tunnelmasta vastaa dj:n ja illan isännän roolissa Riku Nieminen.

Konserttielämyksen voi myös nostaa seuraavalle tasolle Aku Hirviniemen isännöimässä Vipissä – lauantai on jo loppuunmyyty, mutta perjantaina on vielä tilaa. Tervetuloa!

Liput konserttiin myy Lippupiste
www.lippu.fi/redcarpet