Harjoittelijaksi Red Carpetiin!

Hae mukaan harjoitteluun tapahtuman tuotantoon!

 

Hyvinkäällä 27.–30.8.2020 järjestettävä Red Carpet tarjoaa ainutkertaisia elämyksiä kotimaisen elokuvan ja musiikin parissa. Ohjelmistoon kuuluu kotimaisia elokuvia, konsertteja, tekijätapaamisia, työpajoja, gaala ja paljon muuta oheisohjelmaa. Red Carpetissa on matalankynnyksen mahdollisuus kohdata Suomen parhaat elokuvantekijät ja näyttelijät yllättävissäkin paikoissa, sekä juhlia jatkoilla konserteissa – jokainen pääsee punaiselle matolle.

Vuonna 2019 tapahtuma keräsi 17 500 festivaalikävijää. Elokuvissa kävi lähes 5000 katsojaa ja oheistapahtumiin osallistui 3000 kävijää. Jatkoille loppuunmyytyihin konsertteihin Villatehtaalle kokoontui 9 500 kävijää katsomaan mm. Vesalaa, Juha Tapiota, Teflon Brothersia ja Olavi Uusivirtaa.

Tarjoamme harjoittelupaikan osana Red Carpetin tuotantotiimiä monipuolisissa työtehtävissä. Haemme tuotannon pariin eri pituisille jatkoille 3–5 reipasta, oma-aloitteista ja joustavaa harjoittelijaa. Kaikkiin harjoittelutehtäviin kuuluu myös yleisiä tuotannollisia tehtäviä, joten toivomme hakijoilta joustavuutta työtehtävien suhteen. Soveltuvat opinnot harjoitteluun voivat olla esimerkiksi kulttuurituotannon, liiketalouden, mediapuolen, matkailun alan tai viestinnän opinnot, mutta ennen kaikkea asenne ratkaisee! Harjoittelu tarjoaa hyvät verkostot tapahtuma- ja elokuva-alan tekijöihin sekä työmahdollisuuksia tulevaisuuteen.

Olet etsimämme hyvä tyyppi, mikäli seuraavat kuvaavat sinua:

  • Sinulla on tuumasta toimeen –asennetta ja positiivinen ote työhön.
  • Olet innokas, organisointitaitoinen, ja sinulla on paineensietokykyä.
  • Olet joustava työn ja työaikojen suhteen (vaatii viikonloppu- ja iltatöitä ensisijaisesti elokuussa 2020).
  • Hallitset tietokoneohjelmat (vähintään Microsoft Office) sekä osaat suomea ja englantia.
  • Olet kiinnostunut festivaalituotannoista tai musiikki-/elokuva-alasta, ja sinulla saattaa olla opintojen lisäksi aiempaa kokemusta tapahtumatuonnoista.
  • Iso plussa on, mikäli ajat autoa ja voit käyttää omaa tietokonetta harjoittelun aikana.

Työ tehdään pääsääntöisesti toimistolamme Helsingissä, mutta sinun tulee olla valmis matkustamaan Hyvinkäälle. Tapahtuma järjestetään Hyvinkäällä. Harjoittelun kesto on sovittavissa toimenkuvasta riippuen 1-5 kk.  Harjoittelu voi alkaa huhti-toukokuussa, tai kesän aikana. Maksamme harjoittelusta pienen korvauksen, mutta oletamme, että saat myös opintotukea.

Tutusta alta tarkemmin tarjottaviin harjoittelupaikkoihin.


 

Tuotantoharjoittelu yleinen

Pääset vastaamaan tuotannon eri osista yhdessä muun tiimin kanssa sekä suunnittelemaan ja koordinoimaan sisältöjä. Harjoittelun osa-alueina ovat esimerkiksi aluetuotanto, logistiikka, lipunmyynti, ympäristöasiat, catering, majoitus tai henkilöstön ja vapaaehtoisten koordinointi. Kaikki osa-alueet sisältävät aikataulusta, esimiesvastuuta, koordinointia, suunnittelua ja kilpailuttamista. Tehtävät edellyttävät organisointitaitoa sekä kokonaisuuksien hahmotusta ja hallintaa.

Markkinointi-viestintäpainotteinen tuotantoharjoittelu

Luonnistuuko sinulta SoMe, tekstien kirjoittaminen, ja olet myös kiinnostunut muista tapahtumatuotannon osista? Harjoitteluun kuuluu muun muassa nettisivujen päivittämistä, sisältöjen ja tekstien luomista, markkinoinnin suunnittelua sekä muita tuotannollisia tehtäviä. Myös graafisen suunnittelun osaaminen tai editointitaito katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää erityisesti hyvää suomen kielen taitoa, idearikkautta ja ohjelmien hallintaa. 

Hallintopainotteinen tuotantoharjoittelu

Harjoittelu sisältää hallintojärjestelmien ylläpitoa ja päivittämistä, avustavia myyntitehtäviä, asiakassuhteiden hallintaa ja kumppanitoteutuksien koordinointia sekä muita tuotannollisia tehtäviä. Tehtävässä tarvitaan erityisesti tarkkuutta, organisointikykyä sekä hyvää kirjallista suomen kielentaitoa.


 

Hakemukset (max A4) & CV 12.2.2020 menneessä osoitteeseen tuotanto@redcarpetfilmfestival.fi. Kirjoita viestin otsikoksi ”Red Carpet harjoittelu ja nimesi”. Mainitse viestissä toiveesi harjoittelun ajankohdalle, kestolle ja harjoittelun sisällölle. Samasta osoitteesta voit kysyä lisätietoja harjoittelusta.