Harjoittelijaksi Red Carpetiin!

Haemme tuotannon pariin eri pituisille jatkoille 2–4 reipasta, oma-aloitteista ja joustavaa harjoittelijaa.

 

Tarjoamme harjoittelupaikan osana Red Carpetin tuotantotiimiä monipuolisissa työtehtävissä. Pääset suunnittelemaan festivaalin ohjelmaa ja vastaamaan tuotannon eri osista yhdessä muun tiimin kanssa. Työtehtävinä esimerkiksi alue-/artistituotanto, lipunmyyntiin liittyvät avustavat tehtävät, markkinointitempausten suunnittelu, vieraslistojen käsittely, vapaaehtoisten koordinointi sekä yleiset tuotantoon liittyvät tehtävät ja niissä avustaminen.

 

Harjoittelu tarjoaa hyvät verkostot tapahtuma- ja elokuva-alan tekijöihin sekä työmahdollisuuksia tulevaisuuteen. Annamme jokaiselle harjoittelijalle oman mielenkiinnon, vahvuuksien ja ammatillisen kehityksen mukaiset vastuualueet. Soveltuvat opinnot harjoitteluun voivat olla esimerkiksi kulttuurituotannon, liiketalouden tai matkailun alalta, mutta ennen kaikkea asenne ratkaisee!

 

Olet etsimämme hyvä tyyppi, mikäli seuraavat kuvaavat sinua:

  • Sinulla on tuumasta toimeen -asennetta ja positiivinen ote työhön.
  • Olet innokas ja organisointitaitoinen ja sinulla on paineensietokykyä.
  • Olet joustava myös työaikojen suhteen (vaatii viikonloppu- ja iltatöitä ensisijaisesti elokuussa 2019).
  • Hallitset tietokoneohjelmat (Microsoft Office, Googlen ohjelmat) ja osaat suomea ja englantia.
  • Olet kiinnostunut festivaaleista tai elokuva-alasta, ja sinulla saattaa olla opintojen lisäksi aiempaa kokemusta tapahtumatuonnoista.

Plussaa, mikäli sinulla on:

  • Tietokone, jota voit käyttää harjoittelusi aikana.
  • B-ajokortti (todella iso plussa).
  • Graafisen suunnittelun taitoja tai muuta visuaalista osaamista (esim. Adobe Photoshop).

Työ tehdään pääsääntöisesti Helsingissä, mutta sinun tulee olla valmis matkustamaan Hyvinkäälle. Tapahtuma järjestetään Hyvinkäällä. Harjoittelun kesto on sovittavissa toimenkuvasta riippuen 1–5 kk.  Harjoittelu alkaa aikaisintaan huhti-toukokuussa, tai kesän aikana. Maksamme harjoittelijalle pienen korvauksen opintotuen päälle.


 

Hakemukset & CV 15.2.2019 menneessä osoitteeseen info@redcarpetfilmfestival.fi.              

Kirjoita viestin otsikoksi ”Red Carpet harjoittelu”. Mainitsehan viestissä toiveesi harjoittelun ajankohdalle ja kestolle. Samasta osoitteesta voit kysyä myös lisätietoja harjoittelusta.

 


 

Hyvinkäällä 29.8.–1.9.2019 järjestettävä Red Carpet -elokuvafestivaali tarjoaa ainutkertaisia elämyksiä kotimaisen elokuvan ja musiikin parissa. Ohjelmistoon kuuluu kotimaisia elokuvia, tekijätapaamisia, työpajoja sekä gaala, konsertit huippuartisteineen ja paljon muuta oheisohjelmaa.