Hyvinkään kaupungin johtajan terveiset: Red Carpet on jo perinne

Tervetuloa Hyvinkäälle!

Red Carpet on jo perinne.  Suomalaisen elokuvan festivaali tuo Hyvinkäälle monipuolisen elokuvatarjonnan, korkealaatuiset konsertit ja monenlaista muuta toimintaa. Tämän vuoden uutuutena on mm. Tähtiraitti, jossa Outi Mäenpää ja Vesa-Matti Loiri saavat jalanjälkensä betoniin. Sveitsin viihdekeskus ja sen elokuvateatterit ovat myös Red Carpetin tapahtumapaikkana.

Parin viime vuoden aikana Hyvinkäälle on vakiintunut monipuolisten tapahtumien kirjo. Red Carpetilla on siinä tärkeä rooli. Elokuvajuhlien ainutlaatuisuus, kuuluisien näyttelijöiden ja ohjaajien läsnäolo näytöksissä ja tapahtumissa sekä Villatehtaan intiimi tunnelma ovat sekä Red Carpetin järjestäjien että kaupungin ylpeyden aihe.

Onnistunut tapahtuma on Antti Luusuanniemen tiimin, yhteistyöyritysten, talkooporukoiden sekä kaupungin toimijoiden hyvän yhteistyön tulosta. Kiitos siitä teille kaikille!

Viimevuotisen kokemuksen perusteella voin sanoa, että Red Carpet on juhla vertaansa vailla. Jos joku ei vielä ole päättänyt osallistua, niin nyt on viimeinen hetki tehdä oikea päätös ja tulla mukaan!

Terveisin,
Jyrki Mattila

kaupunginjohtaja