Kaksi kansainvälisesti palkittua unkarilaista elokuvaa lisätty ohjelmistoon

Kaksi kansainvälisesti palkittua unkarilaista elokuvaa lisätty ohjelmistoon

 

Cannesissa Kultainen Karhu -palkinnon voittanut unkarilainen Kosketuksissa – Teströl És Lélekröl -elokuva on lisätty ohjelmistoon. Myös pääosan esittäjä Alexandra Borbély voitti roolistaan Eurooppalaisen elokuvapalkinnon. Elokuva on tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi. Osta liput elokuvaan tästä.

Ohjelmistoon on lisätty toinenkin unkarilainen elokuva, One Day – Egy Nap, joka voitti tänä vuonna Cannesin elokuvajuhlilla Elokuvakriitikoiden kansainvälisen järjestön (FIPRESCI) palkinnon. Elokuva on tekstitetty englanniksi. Osta liput elokuvaan tästä.

Oma maa ja Valmentaja -elokuville lisänäytöksiä

 

Juhlaennakkoelokuvana esitettävä Oma maa on saanut lisää näytöksiä. Markku Pölösen uusi elokuva kuvaa suomalaista sielunmaisemaa koskettavasti ja kertoo Annin elämästä sodan päättymisestä vuonna 1945 olympiavuoteen 1952.  Osta liput ja katso näytökset tästä.

Tuukka Temosen toinen kokopitkä elokuva Valmentaja sai myös toisen näytöksen. Elokuva avaa katsojalle maailman missä raha tuo valtaa, naiset ovat kauniita ja ystävyys ostettavissa. Osta liput ja katso näytökset tästä.

Elokuvien tekstitykset lisätty

 

Elokuvien tekstitysten tiedot on lisätty elokuvien omille sivuille. Katso kaikkien elokuvien esittelyt tästä.