Kauppakeskus Willa jatkaa kanssamme kolmanteen vuoteen

Red Carpet -elokuvafestivaali ja Kauppakeskus Willa jatkavat yhteistyötä Red Carpetin kolmanteen tapahtumavuoteen. Willa on ollut alusta alkaen mukana mahdollistamassa Suomen mittakaavassa ainutlaatuista festivaalia.

”Olemme olleet mukana yhteistyössä Red Carpetin alusta lähtien ja ilolla seuranneet tapahtuman kasvua. Mielellämme lähdimme mukaan tänäkin vuonna”, kommentoi Kauppakeskus Willan kaupallinen johtaja Liisa Nikkanen.

Red Carpet on ylpeä kotikaupungistaan. Festivaalin taiteellinen johtaja Antti Luusuaniemi on tyytyväinen paikallisesta yhdessä tekemisen hengestä:

”Kauppakeskus Willa on myös vahvasti hyvinkääläinen, ja niin myös Red Carpetkin. Olemme iloisia, että kaupungin toimijat ovat ottaneet Red Carpetin suojiinsa ja haluavat luoda kanssamme kiinnostavaa ja elinvoimaista Hyvinkäätä.”

Nikkanen jatkaa: ”Yhdessä tekemällä saadaan tapahtumakävijälle positiivinen mielikuva Hyvinkäästä sekä herätettyä halu tulla vierailemaan jatkossakin.”

Kauppakeskus Willa on moderni muodin ja erikoiskaupan keskus Hyvinkään keskustassa. Willa liikkeineen palvelee kaikissa punaisen maton tarpeissa myös Red Carpet -vieraita.

www.kauppakeskuswilla.fi
https://www.facebook.com/KauppakeskusWilla/