Kytäjä Golf ja Kytäjä Villat jo kolmatta vuotta Red Carpetissa

Punainen matto ulottuu Red Carpet -festivaalin aikana myös Hyvinkään kaupungin ulkopuolelle. Noin kuudentoista kilometrin päässä, Kytäjän kylällä järjestetään osa Red Carpetista. Kytäjän kauniissa maisemissa Red Carpet näyttäytyy jo kolmatta vuotta.

Kytäjällä golfataan!

Perjantaina 30.8. Kytäjällä pelataan jo perinteeksi muodostunut Red Carpet Golf. Kytäjä Golfin maailmanluokan kentillä swingin hioo kuntoon Golf Mentors ja Playhouse.
Golfturnauksessa pelataan viihde- ja urheilumaailman tähtien kanssa. Mitkä mahtavatkaan olla Jaajo Linnomaan ja Mikko Leppilammen tasoitukset? 

Golf Mentors järjestää golf-aamuun koulutuksen. Golf Mentorsin valmennustoiminnasta vastaa Suomen golfvalmennuksen kärkinimi Timo Rauhala. Golf Mentors auttaa huipulle tähtääviä yksilöitä, tiimejä ja organisaatioita kehittämään itseään ja menestymään vaativissa olosuhteissa.

Red Carpet Golfiin kuuluu golfturnauksen lisäksi ruokailu ja saunat sekä tunnelmamusiikkia ja maistiaisia. Tapahtuma huipentuu palkintojenjakoon, jonka yhteydessä järjestetään hyväntekeväisyyshuutokauppa. Sen tuotot ohjataan SOS-lapsikylälle. Tapahtuman jälkeen ilta jatkuu klo 19 alkaen Villatehtaalla.

Red Carpetin tähdet majoittuvat Kytäjällä

Kytäjä tarjoaa Red Carpetin tähdille tukikohdan keskellä festivaalia. Kytäjän villoissa majoitutaan festivaalin ajan luonnon ja maaseudun rauhan keskellä. Huviloita voi vuokrata käyttöön isommallekin porukalle niin irtiottoon arjesta kuin työpaikan seminaaripäiville.

 

Punaisella matolla mukana: