Majoitu maan parhaaksi valitussa resort-hotellissa!

Red Carpet ja Hyvinkään Sveitsi ne yhteen sopii – punainen matto levitetään elämysten valtakuntaan 29.8.–1.9.2019. Red Carpet -festivaali yhdistää suomalaisen viihteen parhaat: elokuvien tähdet, viihdyttävimmät elokuvat ja isojen lavojen artistit. Hotel Sveitsi yhdistää taas majoittautumisen parhaat: hotelli on juuri palkittu Suomen johtavana resorttina kansainvälisessä World Travel Awards -mittelössä.

Hotellinjohtaja Vesa Kokkonen – Mikä toi voiton tänä vuonna Suomeen, Hyvinkäälle ja Hotel Sveitsiin?

“Tämä on todella merkittävä hotellialan palkinto myös kansainvälisessä mittakaavassa. Resort-kohteena Sveitsi on maan monipuolisimpia, tekemistä löytyy kaikille ikäluokille. Meillä viihdytään sekä työn että vapaa-ajan vuoksi. Osaamme tehdä asiat sekä intiimisti että isosti, aina asiakkaasta hyvin huolta pitäen. Uskon, että asiakkaamme äänestivät meitä sekä erinomaisen palvelun että laajan palveluvalikoiman vuoksi.”

“Red Carpetin vieraat saapuvat paikalle tänäkin vuonna rennoissa vapaa-ajan tunnelmissa. Elokuvaelämysten lisäksi hotellivierailua voi täydentää vaikka pulahtamalla viereisessä maauimalassa, vuorokauden ympäri olevalla kuntosalilla, tai varaamalla etukäteen hoitolastamme mieluisan hemmotteluhoidon. Valkokankaan lisäksi silmä lepää Sveitsin alueen kauniissa maisemissa, eikä mikään estä välillä vaikka kiipeilemästä puissa Seikkailu-Sveitsissä.”

Varauskoodilla ”Red Carpet” saat Hotel Sveitsistä huoneen tarjoushintaan alkaen 109€

Tarjoushuoneita on rajoitettu määrä.

Tarjous on voimassa 26.8.2019 asti

Majoitu maan parhaaksi valitussa Resort-hotellissa – varaa elämyksellinen Red Carpet -majoitus täältä!