Perhepäivä täydentää ohjelmistoa – yhteistyössä Rentto Oy:n kanssa

Rentto Oy mahdollistaa Red Carpetin vuoden 2019 kaikille avoimen perhepäivän sunnuntaina 1.9.

Red Carpetin tuttu perhepäivä-tapahtuma järjestetään tänä vuonna hyvinkääläisessä liikuntakeskus YouMovessa sunnuntaina 1.9. YouMoveen on maksuton sisäänpääsy koko päivän ajan. Keskuksesta löydät niin trampoliinit, kiipeilyseinät, parkouresteet kuin kanveesin. YouMovessa painotetaan luonnollista liikkumista – keskuksessa voi hyppiä, juosta, kiipeillä ja ylittää esteitä. Liikuntaohjaajat auttavat tarvittaessa vauhtiin, eikä hauskanpito lopu kesken.

Hyvinkääläinen kiinteistökehittäjä Rentto Oy on ilolla mahdollistamassa perhepäivää ja mukana Red Carpetin festivaalihumussa:

”Haluamme olla mukana rikastuttamassa Hyvinkään kulttuuri- ja tapahtumatarjontaa sekä kaupunkilaisille, että vierailijoille, sekä tukemassa paikallisia yrittäjiä markkinoimaan erityisesti perheille suunnattuja palveluitaan”, kertoo toimialajohtaja Mika Nurminen.

”Näistä syistä olemme paikallisena kiinteistökehittäjänä mukana Red Carpet -tapahtumassa.”

Perhepäivän tapahtuma järjestetään sunnuntaina 1.9. YouMoven Rentto-hallilla osoittessa Suutarinkatu 2, Hyvinkää, klo 12.00–18.00.

Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen.

Perhepäivän tarjoukset YouMoveen

  • 10 kerran kortti 90€. (norm. 100€)
  • Perhelippu 20€ (norm. 30€)

Syntymäpäiväjuhlat YouMovessa

Asuuko sisälläsi pieni ninja vai notkea akrobaatti? Oletko hurjapää, joka ei pelkää kiipeillä korkeillakaan esteillä tai rakastatko pomppuja ja voltteja? YouMoven ammattitaitoiset ohjaajat rakentavat juuri sinulle sopivat liikunnalliset synttärijuhlat! Varaa oma synttäripaketti YouMovesta Red Carpet -hintaan!

  • Synttäripaketeista -10% (varaukset ajalle 1.9.–30.5.2020)

Löydät lisäinfoa YouMovesta ja synttäripaketeista täältä.

Käy kurkkamassa myös Youmove Hyvinkään facebook ja instagram!