Beckhoffin Perhepäivän ohjelma julki – mukana Mimmit, Mimi ja Kuku, Tubetähtiä ja paljon muuta!

Red Carpetin päättää Beckhoffin Perhepäivä Villatehtaalla!

 

Sunnuntai 2.9. on omistettu lapsille ja nuorille kun Hyvinkään Villatehdas täyttyy hauskasta ohjelmasta. Lavalla nähdään mitä erilaisimpia esityksiä, joiden lisäksi pihalla on paljon muutakin puuhaa ja tekemistä! Perhepäivä on hyvinkääläisen Beckhoffin ansiosta ilmainen ja saavutettava kaikille. Perhepäivän teemana on taide ja teknologia yhdessä.

Luvassa on muun muassa Hyrian lähihoitajaopiskelijoiden vetämä aktiviitettirata. He maalaavat myös kasvomaalauksia ja tekevät pikkulettejä. Paikalla on mukana ilmapalloja ja onnenpyörä, sekä tietenkin Beckhoffin kiehtovaa teknologiaa Wanhalla Areenalla. Mukana on robotteja, kuten taukojumppaa vetävä Pepper, ja jännittävä Moto Tiles -tekoälypeli sekä muuta teknologian ja taiteen yhdistävää ohjelmaa.

 

Tutustu koko päivän ohjelmaan ja aikatauluun alempana!

 

Perhepäivän pääesiintyjä on lastenyhtye Mimmit. Mimmien Ystävyys-konsertissa kuullaan heidän suosituimpia kappaleitaan, sekä uusia ystävyysteemaisia lauluja.

Mimmit . Esitys nähdään klo 12.15.

 

Lavalle nousevat myös Pikku Kakkosesta tutut Mimi ja Kuku, joiden esitykseen kuuluu musiikin lisäksi lapsille sopivaa joogaa. Joogata voi mukana myös pyörätuolissa istuen.

 

Mimi ja Kuku nousevat lavalle klo 10.30.

 

Jumppaintoa pitävät yllä Hyvä Kunnon ohjaajat, jotka vetävät kaikille sopivaa perhejumppaa. Tanssikeskus Element esiintyy, ja Nuorisoteatteri Wilnu esittää teatteriesityksensä Pako päiväkodista. Nähdäänpä lavalla myös taikuutta, kun taikuri Taija Taika esiintyy! Taija tekee myös glittertatuointeja ja glittermeikkejä Perhepäivän aikana.

 

Tanssikeskus Element esiintyy klo 13.15

 

Red Carpetin perhepäivä on ainutlaatuinen tilaisuus tavata YouTube-tähtiä. Paikalla ovat tubettajat Namikolinx sekä ElmeriMikael. Molempien tubettajien kanssa järjestetään Meet & Greet -tilaisuus, jossa fanit pääsevät tapaamaan heitä. Meet & Greetit ovat klo 11.15-12.30 sekä 13.15-14.00 Meet & Greet -pisteellä lavan läheisyydessä.

 

Namikolinxin YouTube-kanava!

 

ElmeriMikaelin Youtube-kanava!

 

Viime vuoden tapaan myös tänä vuonna hyvinkääläinen Hakasirkus esiintyy Takomossa, ja yleisö pääsee esityksen jälkeen kokeilemaan erilaisia sirkusvälineitä itse.

 

Hakasirkus Takomossa klo 13.20

 

Perhepäivän Lavaohjelman aikataulu klo 10.00-15.00

 

klo 10.05 Perhejumppaa
klo 10.30 Mimi ja Kuku
klo 11.30 Taikuri Taija Taika
klo 12.15 Mimmit
klo 13.05 Tubettaja Namikolinxin haastattelu
klo 13.15 Tanssikeskus Element esiintyy
klo 13.35 Perhejumppaa Hyvä Kunto
klo 14.00 Nuorisoteatteri Wilnu: Pako päiväkodista

Muu ohjelma

 

Pelastuslaitoksen paloauto on paikalla koko päivän.

Beckhoffin kiehtovaa teknologiaa Wanhalla Areenalla. Taukojumppaa vetävä robotti Pepper, Moto Tiles -tekoälypeli ja muuta!

Hyrian lähihoitajaopiskelijoiden vetämä aktiviteettirata, kasvomaalauksia ja pikkulettejä.

Taikuri Taija Taikan glittertatuointipiste

Yrittäjänaisten arpajaiset

Tubetähdet Namikolinxin ja Elmerin voit päästä tapaamaan klo 11.15-12.30 sekä 13.15-14.00 Meet & Greet -pisteellä lavan läheisyydessä.

Hakasirkus aloittaa esityksensä Takomossa klo 13.20. Esityksen jälkeen yleisö pääsee kokeilemaan sirkusvälineitä.

Studio Donnerissa näytetään klo 10-14 välillä syksyn 2017 ja kevään ja kesän 2018 aikana syntyneitä lasten ja nuorten tekemiä elokuvia. Vilkastuksen Käsistä kehiin -kässärikisaan osallistuneet 5.-9. -luokkalaiset ovat tehneet elokuvia tuotoksistaan. Hyria säätiön ja Nuorisopalveluiden järjestämissä 13-29 -vuotiaille suunnatuissa elokuvatyöpajoissa valmistuneet elokuvat saavat ensi-iltansa Studio Donnerissa. Myös Hyvinkään Lasten ja nuorten kuvataidekoulun 8-12 vuotiaille järjestämien video- ja animaatiokurssien satoa esitetään päivän aikana.

Hyvinkään lasten ja nuorten kuvataidekoulu ja Taito käsityö- ja muotoilukoulu Helmi pitävät Villa Artussa nonstop työpajoja klo 10-14. Työpajoissa pääsee askartelemaan animaatiohahmoja ja lavasteita sekä tekemään muovailuvaha-, esine- ja pala-animaatioita. Paikalla on kuvauskalustoa ja saat myös ohjeita animaation kuvaamiseen omalla kännykällä. Alle 8-vuotiaat aikuisen kanssa.

 

Perhepäivän mahdollistaa:

Perhepäivässä mukana: