Red Carpet Actors Studiot starttaavat elokuussa

Red Carpet Actors Studiot tuovat toistamiseen näyttelijät Hyvinkäälle ja ottavat samalla vauhtia lähestyvään festivaaliin! Kauppakeskus Willan toritason lavalla tavataan neljä kiinnostavaa suomalaista näyttelijäkonkaria. Antti Luusuaniemi haastattelee heitä neljänä viikonloppuna aina kello 12.00 alkaen.

la 4.8. klo 12.00 Matti Ristinen
su 12.8. klo 12.00 Leena Pöysti
la 18.8. klo 12.00 Mikko Nousiainen
la 25.8. klo 12.00 Pekka Laiho

Matti Ristinen

Matti Ristinen on tehnyt näyttelijäntöitä niin teatterin, television kuin elokuvienkin parissa. Viime vuosina hän on tullut tutuksi televisiosta Pirunpellon Tommi Jussilana ja Sykkeen Ilmari Nortamona. Jotkut muistavat Matin Lauri Salmen roolista televisiosarjoista Kun taivas repeää ja Taivas sinivalkoinen. Mattia on nähty usein myös kotimaisissa elokuvissa, kuten Kuutamolla, Maata meren alla, Joulutarina, Vuosaari ja uusin Tuntematon sotilas.

Leena Pöysti

Leena Pöysti tunnetaan Pirjo Räsäsen roolistaan Käenpesässä. Leena on näytellyt usean vuoden ajan niin televisiosarja Robassa kuin Sykkeessäkin. Tänä vuonna Leena on nähty Saaran roolissa televisiosarja Keisari Aarniossa sekä näyttelemässä Helen Kalmin osaa elokuvassa Suomen hauskin mies.

Mikko Nousiainen

Mikko Nousiaista on nähty useasti niin elokuvan, television kuin teatterin puolella. Televisiossa Mikkoa on nähty viime vuosina suosituimmissa kotimaisissa sarjoissa. Mustat lesket -ohjelmassa Mikko näytteli Erno Juusolaa, Nymfeissä Laertesia ja Karpissa Jarkko Vaahteraa. Ex-onnelliset sarjassa Mikko on Kalle Kekkonen. Mikko on ollut mukana myös useissa elokuvissa, kuten Rakkauden rasvaprosentti, 2 yötä aamuun, Saattokeikka, Tuntematon sotilas – ja uusimpana tulokkaana The Guardian Angel – Suojelusenkeli.

Pekka Laiho

Pekka Laiho tunnetaan Helsingin Kaupunginteatterin pitkäaikaisena ohjaajana ja näyttelijänä, josta hän jäi eläkkeelle vuonna 2008. Hän on tehnyt lukuisia rooleja suomalaisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hän on tehnyt rooleja myös ääninäyttelijänä animaatioissa kuten Leijonakuningas-elokuvissa. Laiho voitti parhaan miessivuosan Jussin roolistaan Kake Kuittinen elokuvassa Menestyksen maku vuonna 1983.

Tapahtuma löytyy myös Facebookista
https://www.facebook.com/events/2235860980033542/

Actors Studiot IS TV:ssä https://www.is.fi/aihe/red-carpet/

Red Carpet -elokuvafestivaali 30.8.–2.9.2018 Hyvinkäällä ja Hyvinkään Sveitsissä. Liput myynnissä Lippupisteessä nyt!

www.redcarpetfilmfestival.fi
#redcarpetelokuvafestivaali
#redcarpetfilmfestival
#VisitSveitsi

Red Carpet rakentuu yhteistyössä hienojen kumppaneidemme kanssa! Pääyhteistyökumppanimme on Hyvinkään Sveitsi.

Festivaaleilla mukana myös Hyvinkää, Kauppakeskus Willa, Suomipop, Veikkaus, Martela, Beckhoff, Hyria ja Koff. Punaisella matolla mukana Hotel Sveitsi, BioRex Sveitsi, Hyria Business Institute, Kytäjä golf, Estrella, Villatehdas, Hyvinkään liikenne, Adora, Lippupiste sekä T-Print.