Red Carpet -lahjapaketti ja tuotteet pukinkonttiin! 

Oiva Joululahjaidea elokuvien ja hyvän musiikin ystävälle! Yllätä läheisesi Jouluna punaisen maton lahjalla. Red Carpet -Joulupaketti sisältää Sika säkissä Early Bird -lipun Red Carpet -konserttiin valitsemallesi päivälle (perjantai 30.8. tai lauantai 31.8.2019), Red Carpet – t-paidan – ja kangaskassin yhteishintaan 69,90 € (sis. palvelumaksun). Red Carpet -konsertit toistaiseksi julkaisemattomalla huippuartistikattauksella Hyvinkään Villatehtaan sisäpihalla perjantaina 30.8. ja lauantaina 31.8.2019.

Joulupaketti ja tuotteet noudettavissa suoraan Hyvinkäältä

 

Joulupaketit myynnissä Lippupisteen myyntipisteissä kautta maan. Ostaessasi Joulupaketin Hyvinkään Citymarketin infosta tai Visit Hyvinkää Hyvinkään matkailuinfosta saat noudettua tuotteet suoraan mukaasi, eikä postipakettia tarvitse odottaa erikseen.
  • Red Carpet -Joulupaketti (sis. Sika säkissä -lippu, t-paita ja kangaskassi) 69,90 € (sis. palvelumaksun).
  • Visit Hyvinkää Hyvinkään matkailuinfo myy lisäksi Red Carpet -t-paitoja, lippiksiä ja kangaskasseja. T-paita 20 €/25 €, Lippis 20 € ja kangaskassi 10 €.
Myyntipisteet, joista tuotteet saa suoraan mukaansa Joulupakettiin:
Citymarket Hyvinkää info/neuvonta, Kauppakeskus Willa, 1. kerros. Avoinna ma-pe 8-21, la 8-21 ja su 10-21
Visit Hyvinkää Hyvinkään matkailuinfo, Kauppakeskus Willa, Willansilta, 2. kerros Willan infopisteen vieressä. Avoinna ti-pe 12-18 ja la 12-17.
T-paidat, kassit ja lippikset erikseen myynnissä vain Visit Hyvinkään pisteellä Kauppakeskus Willassa.
Joulupaketti myynnissä Lippupalvelun nettisivuilla:

Red Carpet -tuotteet ovat ekologisesti ja eettisesti valmistettuja

 

Kaikki Red Carpet by Silverjungle tuotteet ovat ekologisesti ja eettisesti valmistettuja ja myös Ökotex-sertifikoituja. Tuotteet on valmistettu käyttäen kierrätysmateriaaleja. Tuotantoprosessimme aina suunnittelusta lopputuotteeseen asti on toteutettu luontoa ja ekosysteemiä kunnioittaen ja säästäen, yhdessä parempaa ja vihreämpää tulevaisuutta rakentaen. Tuotteet on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Portugalissa.

Paitojen materiaali on 90 % puuvillaa ja 10% elastaania.

Lippiksien materiaali on 100% puuvillaa.

Kassin materiaali on 100 % puuvillaa.


Antti Luusuaniemi tavattavissa Hyvinkään Citymarketissa tulevana lauantaina

 

Red Carpetin taiteellinen johtaja Antti Luusuaniemi tavattavissa Hyvinkään Citymarketin Pyhäinpäivänbasaarissa ja avaamassa Red Carpetin Joulumyyntikampanjan lauantaina 27.10. kello 13-14 ! Tule moikkaamaan Anttia ja tekemään ensimmäiset Jouluostokset Citymarketiin!

Red Carpet -elokuvafestivaali järjestetään kolmatta kertaa Hyvinkäällä 29.8.-1.9.2019. Ohjelmisto sisältää kotimaisia elokuvia, keskusteluja ja konsertteja. Koko ohjelmisto julkaistaan keväällä 2019. Seuraa tuoreimpia uutisia Facebookista ja nettisivuilta. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.