Red Carpet kerää varoja SOS-Lapsikylän toiminnalle

Valokuvaaja Anthony Ubaud kerää varoja SOS-Lapsikylälle yhdessä Red Carpetin kanssa

 

Anthony Ubaudin valokuvissa nähdään viihteen ammattilaiset lavan ja valkokankaan ulkopuolella rooleista riisuttuina. Kampanjassa ovat mukana Krista Kosonen, Paula Vesala, Maria Ylipää, Laura Birn ja Antti Luusuaniemi.

Red Carpetin kulunut vuosi on tarjonnut entistä enemmän erilaisia lapsille ja nuorille suunnattuja työpajoja ja kursseja. Yhteistyö SOS-Lapsikylän kanssa jatkaa tätä polkua: SOS-Lapsikylälle kerätyillä varoilla autetaan kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevia lapsia ja nuoria, sekä tarjotaan lapsille ja perheille elämyksiä ja mahdollisuuksia harrastaa.

”Olemme ylpeitä saadessamme olla mukana edunsaajana Red Carpet Film Festivalilla ja kiitämme festivaalia lämpimästi. Red Carpet Film Festival tukee ainutlaatuisella tavalla kotimaista elokuvateollisuutta. On mahtavaa, että olette samalla valinneet kotimaisen lastensuojelun hyväntekeväisyyskohteeksenne”, kommentoi SOS-Lapsikylän viestintä- ja varainhankintajohtaja Leena Poutanen.

Anthony Ubaud on kokenut ammattivalokuvaaja, joka kuvaa voimakkaita, rehellisiä ja suoraviivaisia henkilökuvia. Hän työskenteli toistakymmentä vuotta arvostetussa Studio Fotonokassa, ja toiminut nyt freelance-kuvaajana vajaan vuoden. Pitkä kokemus valokuvauksen alalta antavat Anthonylle varmuutta ja herkkyyttä kuvattavien ohjaamiseen.

Muotokuvat ovat myynnissä Red Carpetissa Kytäjällä järjestettävässä golf-turnauksessa sekä viikonlopun konserteissa Premium Loungessa. Muotokuvien myyntituotot lahjoitetaan SOS-Lapsikylälle. Mikäli olet kiinnostunut teoksista, voit ottaa myös yhteyttä mailitse info@redcarpetfilmfestival.fi

SOS-Lapsikylä työskentelee sen eteen, että jokainen lapsi saisi kasvaa turvassa ja rakastettuna. Toimintaa voi tukea myös kertalahjoituksin. Tutustu SOS-Lapsikylän toimintaan:


Kuva: Anthony Ubaud