Vesala, Juha Tapio, Anna Puu ja muita! Red Carpetin artistit ovat julki

Red Carpet Film Festival järjestetään Hyvinkäällä jo kolmatta kertaa 29.8.–1.9.2019 – konserttiemme artistit ovat nyt julki!

Villatehtaan tunnelmallisella sisäpihalla lavalle nousee kahtena perättäisenä iltana esiintyjäkaarti kotimaisen viihteen huipulta.

Perjantaina 30.8. konsertit käynnistää ilta, jonka artistit ovat tuttuja myös valkokankaalta – Vesala, Samuli Edelmann & Orkestra Suora Lähetys sekä Olavi Uusivirta yhtyeineen. Samuli Edelmann tekee samalla historiaa ollen ainoa artisti, joka on esiintynyt jokaisella kolmella Red Carpet -festivaalilla.

Lauantaina 31.8. lavalle nousevat Juha Tapio, Anna Puu, Teflon Brothers sekä Ida Paul & Kalle Lindroth.

Artistien julkaisun kunniaksi tarjoamme liput maaliskuun loppuun asti tarjoushintaan:

pe 30.8 tai la 31.8. lippu 35,90 € sis. palvelumaksun (Norm. 44,90 €)
pe ja la 30.–31.8. 64,90 € sis. palvelumaksun (Norm. 79,90 €)
100 nopeimmalle Hyvinkään Citymarketista lipun ostaneelle kaupan päälle lippis tai kangaskassi 27.-31.3.2019

www.lippu.fi/redcarpet

Red Carpet tuo elokuvien ystävät Hyvinkäälle jo kolmatta kertaa

Kolmatta kertaa järjestettävä Red Carpet -elokuvafestivaali tuo Hyvinkäälle tuoreinta kotimaista elokuvaa, ainutlaatuisia konsertteja sekä ammattilaisohjelmaa 29.8.–1.9.2019.

”Sain viime vuoden festivaalista palautetta, että olimme kahdessa vuodessa saavuttaneet kansainvälisen tason”, kertoo festivaalin taiteellinen johtaja ja perustaja, näyttelijä Antti Luusuaniemi.

Red Carpet juhlii suomalaista elokuvaa eikä kilpailuta elokuvia toisiaan vastaan:

”Red Carpet on maassamme uniikki tapahtuma, joka kokoaa yhteen kotimaiset elokuvat, yleisön ja elokuvien ammattilaiset unohtamatta elokuvaglamouriin olennaisesti liittyvää juhlan tuntua punaisine mattoineen”, Luusuaniemi sanoo.

Tänä vuonna festivaaleilla nähdään kotimaisia elokuvia neljässä teatterissa; elokuvaohjelmistoon kuuluu taas dokumentteja, lyhytelokuvia, kokoillan elokuvia ja juhlaennakkoja. Oheisohjelmisto palvelee niin alan ammattilaisia, paikallisia vaikuttajia, lapsia ja nuoria kuin eri yritysten henkilökuntaakin. Festivaalin ohjelmisto kokonaisuudessaan julkaistaan toukokuussa.

Red Carpet on löytänyt kotinsa Hyvinkäältä

Red Carpet on löytänyt nopeasti oman paikkansa hyvinkääläisenä tapahtumana. Viime vuonna festivaali keräsi noin 25 000 kävijää. Elokuvajuhla täydentää aktiivisen kaupungin tapahtumien monipuolisuutta. Kaupungin vahvaa uskoa festivaaliin osoittaa Hyvinkään ja Red Carpet -elokuvafestivaalin helmikuussa solmima viisivuotinen yhteistyösopimus.

”Kahden Red Carpetin jälkeen voimme jo sanoa, että kotimaisen elokuvan juhlistaminen on tuonut kaupunkiin omanlaistaan elokuvamaailman tähtipölyä, joka sopii hienosti Hyvinkään kaltaiseen tapahtumakaupunkiin”, Luusuaniemi toteaa.

Yksi vuoden 2019 uusista Red Carpet -tapahtumista on Hyvinkäällä perjantaina 30.8. järjestettävä Suomen suurin työhyvinvointipäivä. Organisaatiot voivat kohottaa työhyvinvointia päivän aikana valitsemalla lukuisista hyvinkääläisistä, paikallisten yrittäjien toteuttamista aktiviteeteista. Tarjolla on yhtä lailla UKK-kävelytestausta kuin yhteislaulua, niin pipolätkää kuin pesäpalloilua Tahkon tiimissä. Alueen ravintolat osallistuvat tyhy-päivään toteuttaen Red Carpet -menuita. Elämyksellinen päivä huipentuu punaisen maton tunnelmissa illan Red Carpet -konserttiin

 

RED CARPET FILM FESTIVAL 29.8.–1.9.2019

Red Carpet on näyttelijä Antti Luusuaniemen perustama kotimaisen elokuvan festivaali, joka järjestetään Hyvinkäällä. Ohjelma sisältää elokuvia, konsertteja, tekijätapaamisia, elokuva-alan ammattilaisohjelmaa ja kaupunkitapahtumia. Tapahtuman pääyhteistyökumppani on Hyria.

Facebook: www.facebook.com/redcarpetfilmfestivalfinland
Instagram: @redcarpetfilmfestival
Liput: www.lippu.fi/redcarpet