Red Carpet konsertit eivät jätä ketään nälkäiseksi tai janoiseksi

Red Carpet konserttien erikoisuus on laadukkaat juoma- ja ruokapalvelut – tänä vuonna konserttien tarjoiluvalikoima on entistä monipuolisempi!

Juomat ja ruoat voit nyt myös lunastaa alueella etukäteenostettavilla ruoka-ja juomalipuilla. Niitä myydään konserttialueen ulkopuolella, porttien läheisellä check in -pisteellä sekä konserttialueella Red Carpetin omalla tuotemyyntipisteellä.  

Juomapuolesta vastaa joukko erilaisia baaripisteitä:

 

Koff
Stoli The Vodka -baari
Viinilinnan viinibaari
Teerenpelin PyyGin GT-baari
Aperol -drinkkibaari
Pellini -kahvibaari, josta saat niin erikoiskahvit kuin kahvidrinkit
Puolustuslaitos

Studio Donnerin VIP:ssä juomatarjoiluista huoletii drinkkibaari by BPF.

Ruokapuoli on entistä monipuolisempi: 

 

Treffi Pub & Bistro tarjoilee mehukkaat burgerit 
www.treffipub.com

Roslundilta saat ribsit ja coleslawn 
www.roslund.fi

Bun & Yi Premium Asian Food
www.premiumasianfood.fi

ja makean nälkään auttaa Crêpe Stop, joka tarjoaa myös suolaisia lettuja.

Ruokakojut palvelevat konserttivieraita kello 19.00–1.30 ja lauantaina kello 17.00–1.30. Maksaminen onnistuu käteisen ja korttimaksun lisäksi ruokalipuilla, jotka voi ostaa etukäteen info- tai lipunmyyntipisteeltä. 

Lisäksi Red Carpetin ruokapuolta ei tuttuun tapaan olisi ilman huippukokki Tommi Tuomista. Ravintola Demon ja Groteskin Tommi Tuominen vastaa Premium Loungen tarjoiluista.

Ruoka- ja juomalipuilla nopeutat asiointia konserttialueella

 

Ruokalippuja (12 € kpl) voi ostaa alueen ulkopuolelta check in -pisteeltä sekä konserttialueella Red Carpetin tuotteiden myyntipisteeltä.

Juomalippunippuja (10 kpl 80€ sis.1€ pantin per tölkki) ja viinilippunippuja (10 kpl 100€ sis.1€ pantin per tölkki) saa check in -pisteeltä konserttialueen edestä sekä Red Carpetin paitamyyntiteltasta konserttialueelta. Huomaathan, että juoma- ja viinilippuja myydään vain 10 lipun pinkoissa.

Juomalipulla saa oluen, lonkeron tai siiderin, kun taas viinilipulla piccolo-pullon puna- tai valkoviiniä, tai kuohuviiniä. Juoma- ja viiniliput käyvät Villatehtaan konserttialueella.

Käyttämättömäksi jääneitä lippuja ei vaihdeta takaisin rahaksi.