Red Carpet lähtee vuoteen 2019 GoFamerin kanssa

Red Carpet lähtee rakentamaan kolmatta festivaalivuottaan yhdessä uuden vaikuttajamarkkinoinnin alustan GoFamerin kanssa.

GoFamer on suomalainen verkkotyökalu henkilövaikuttajayhteistyön ja markkinoinnin mittaamiseen. Yhteistyö tarjoaa Red Carpetin kumppaneille uusia mahdollisuuksia laajentaa viestiä suomalaisen elokuvan tukemisesta.

Lue lisää GoFamerista osoitteesta gofamer.com!

”Red Carpet Film Festivalin kaltaisessa tapahtumassa on mieletön vaikutus sillä, mitä esiintyjät postaavat ennen tapahtumaa ja sen jälkeen. Myös vieraiden tuottamilla sisällöillä on tärkeä asema tapahtuman viestinnässä. Kun puitteet ovat kunnossa, syntyy osallistujilla luontainen halu jakaa tunnelmaa myös muille verkostoilleen”, Luusuaniemi tiivistää sosiaalisen median voimaa. Jotta yleisö löytää ja sitoutuu monipäiväiseen tapahtumaan, tulee vierailijat aktivoida tuottamaan sisältöä sosiaaliseen mediaan jo paljon ennen tapahtumaa ja erityisesti paikan päältä. Aktivointiin voidaan käyttää monia tehostekeinoja kilpailuista kuvausseiniin ja fanitapaamisista audiovisuaalisiin tehosteisiin.

“Myös yhteistyökumppaneiden näkökulmasta on arvokasta saada laadukasta materiaalia, joka parhaimmillaan jalkautuu myös heidän omiin kanaviin. Hyvin tuotettu sisältö ja mielenkiintoiset ihmiset kiinnostavat ympäri vuoden, ei ainoastaan tapahtuman aikana”, toteaa Luusuaniemi ja korostaa, että tapahtuman aikana voidaan luoda merkittävä määrä materiaalia yhdessä artistien, näyttelijöiden tai vaikkapa tapahtuman vieraiden kanssa.

Red Carpet onkin hyvä esimerkki siitä, kuinka yksittäinen tapahtuma on hetkessä kasvanut ympärivuotiseksi ilmiöksi. Pienemmät tapahtumat, workshopit, lukuisat haastattelut ja yhteistyökumppanien kanssa toteutetut tempaukset värittävät varsinaisten elokuvafestivaalien välistä aikaa. Red Carpetin kanavat pysyvätkin aktiivisena läpi vuoden, tarjoten laadukasta sisältöä ja siten nostaen tapahtuman tunnettuutta. Tärkeää on myös Luusuaniemen itse pysyä aktiivisena, sillä hän on antanut kasvonsa tapahtumalle.”

Koko juttu osoitteessa gofamer.com!