Red Carpet Pro ja Gaala Hotel Sveitsissä torstaina – liput myynnissä!

Red Carpet 2018 kaunistuu – torstaina 30.8. Hyvinkään Sveitsissä järjestetään nykyisten ja tulevien elokuva-alan ammattilaisten päivä Red Carpet Pro sekä illalla kaikille avoin Gaala. Liput molempiin myynnissä!

Red Carpet Pro kokoaa elokuva- ja media-alan ammattilaiset yhteen Hyvinkään Hotel Sveitsiin. Ohjelman keskiössä on taiteen ja bisneksen yhdistäminen – kuinka taiteella voi tehdä bisnestä, miten bisnes voi olla luovaa ja eettistä sekä miten tässä onnistutaan.

Red Carpet Pron luennot ja paneelit käsittelevät castingin merkitystä sekä luovuuden ja bisneksen onnistunutta yhdistämistä. Red Carpet Pro järjestetään yhteistyössä Hyvinkään Sveitsin ja Hyria Business Instituten kanssa.

Red Carpet Pro huipentuu illalla Red Carpet Gaalaan, jossa myönnetään vuoden 2018 Red Carpet tunnustukset illallisen ja musiikkiesitysten lomassa. Gaalan juontaa Mikko Leppilampi, ja lavalla nähdään Samuli Edelmannin ja Pete Parkkosen lyhyet musiikkiesitykset. Lisäksi nähdään Tiia Elgn tanssiesitys. Loppuillasta vieraita tanssittaa Orkestra Suora Lähetys.

Gaalaan on saatavilla illalliskortteja lippupisteestä. Liput sisältävät kolmen ruokalajin istuvan illallisen. Pukukoodina on iltapuku.

Red Carpet Pron ilmoittautuminen on auki! Varaa paikkasi www.tinyurl.com/RedCarpetPro

Red Carpet Pro

torstaina 30.8. klo 9.00–16.00
Hotel Sveitsi & BioRex Sveitsi, Hyvinkää
Ilmoittautumiset & liput Red Carpet Prohon www.tinyurl.com/RedCarpetPro

Red Carpet Gaala
torstaina 30.8. klo 18.00–23.00
Hotel Sveitsi
Liput Gaalaan lippupisteestä www.lippu.fi/redcarpet

Red Carpet Pron asiantuntijoina ovat:

Tanskalainen Lene Seested (Panorama Agency) on castannut 1996 alkaen Oscar ja Golden Globe -voittaja ohjaajan Susanne Bierin elokuvat. Seested on Panorama Agencyn perustaja ja toimitusjohtaja.

Paola Suhonen on suunnittelija, taiteilija ja elokuvaohjaaja sekä Ivana Helsinki -brändin takana.Paola on myös uuden kokeellisen festivaalin, Superwoodin taiteellinen johtaja. Red Carpet ohjelmistossa nähdään myös Suhosen uusin kokopitkä elokuva, Avanto-Erkki.

Toimitusjohtaja Jukka Kurttila on nostanut Finlaysonin merkityksellisillä teoilla (naisten euro -kampanja, seis silpomiselle -kampanja) kantaa ottavaksi ja ajantasaiseksi brändiksi. Kurttilan mielestä maailman parantaminen ja bisnes eivät sulje toisiaan pois.

Ei ole suomalaista, joka ei Markus Selinin elokuvaa olisi nähnyt. Elokuvatuottaja Selin on Suomen johtavan elokuvatuotantoyhtiön Solar Filmsin osa-omistaja sekä Solar Filmsin elokuvien takapiru.

Alf Rehn on kansainvälisesti noteerattu johtamisen ja organisaatioiden tutkimuksen professori.

Digitaalisen median, tarinankerronnan ja TV:n visionääri Risto Kuulasmaa on toiminut avainrooleissa Docventuresin ja Duudsonien taustalla sekä Tubeconin osaperustajana. Risto johtaa Tubeconin kansanvälistymistä ja tukee mm. Suomen UNICEFin työtä hallituksen jäsenenä.   

 

Red Carpet Pro ohjelma:

9.00 Ilmoittautuminen alkaa

10.00 Mahdollinen TBA

11.00 Importance of casting in film industry – how to succeed in it. Castingin merkitys elokuvassa – miten castingissa onnistutaan? (eng.)

  • Lene Seested

12.00 Lounas (sisältyy hintaan) Hotel Sveitsissä

13.00 Urakohtaaminen: Bisneksen ja luovuuden kohtaamisia

  • Jukka Kurttila
  • Paola Suhonen

13.30 Paneeli: Miten taide voi olla bisnestä ja miten bisnes voi olla eettistä ja luovaa?

  • Paola Suhonen, Jukka Kurttila, Markus Selin, Alf Rehn, Risto Kuulasmaa

15.00 Vapaa seurustelu, verkostoituminen