Swingers ja Red Carpet Actors Studio BioRex -teattereissa 11.12.

Red Carpet Actors Studio palaa tiistaina 11.12.!

Elokuvauutuus Swingersissä näyttelevä Matleena Kuusniemi saapuu Antti Luusuaniemen haastateltavaksi Red Carpet Actors Studioon BioRex Sveitsiin tiistaina 11.12. kello 18. Swingersin näytös alkaa kello 18.45 Actors Studion perään. Näyttelijä Matleena Kuusniemi on nähty muun muassa rooleissa rikossarjassa Sorjonen ja elokuvissa Tummien perhosten koti (2008) sekä Viulisti (2018).
Red Carpet Actors Studio lähetetään myös livenä valkokankaille muihin BioRex-teattereihin. Matleena Kuusniemen haastattelua pääsee siis seuraamaan ympäri Suomen samaan aikaan Swingersin näytöksessä.
Red Carpet Actors Studio tuo elokuvien tekijät yleisöjen luo. Actors Studioissa Red Carpet -elokuvafestivaalin perustaja ja taiteellinen johtaja Antti Luusuaniemi haastattelee ajankohtaisia ja tuttuja ihmisiä elokuvien takana. Lisää Actors Studioita tulossa keväällä 2018!

Red Carpet Actors Studiossa mukana KOFF Crisp Vehnä 

sinebrychoff.fi/tuotteet/koff/koff-crisp-vehna/

Red Carpet Actors Studio ti 11.12. klo 18.00
Swingers-näytöksen yhteydessä vieraana Matleena Kuusniemi
Elokuva alkaa klo 18.45
Nähtävillä livenä myös seuraavissa BioRex -teattereissa:
BioRex Porvoo, BioRex Verkatehdas, BioRex Vaasa, BioRex Seinäjoki, BioRex Kajaani, BioRex Tornio, BioRex Rovaniemi

Liput näytökseen ja Actors Studioon saat BioRexistä! Kaksi elämystä leffalipun hinnalla.
Liput näytökseen myynnissä BioRexissä

Swingers

Hyväntuulen kriisikomedia parinvaihtoviikonlopusta, jossa neljä eri-ikäistä pariskuntaa kohtaa toisensa henkisesti ja fyysisesti. Kullakin parilla on kriisinsä joko pinnalla tai piilossa ja sen myötä omat syynsä kokeilla parinvaihtoa. Viikonlopun pukukoodi on kylpytakilla tai ilman, ja rakastuminen, mustasukkaisuus ja muut tunteet ovat kiellettyjä. Vaihtamalla paranee – vai paraneeko?

Ohjaus: Pamela Tola
Rooleissa: Aku Hirviniemi, Janne Kataja, Kiti Kokkonen, Matleena Kuusniemi, Mikko Nousiainen, Roope Salminen, Marja Salo ja Mimosa Willamo, Miitta Sorvali, Tommi Liski
Käsikirjoitus: Niina Lahtinen ja Pamela Tola Mikkel Munch-Falsin alkuperäiskäsikirjoituksen pohjalta
Tuottaja: Jesse Fryckman, Bronson Club Oy
Osatuottajat: Aku Hirviniemi ja Janne Kataja, Tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy
86min
K12
Ensi-ilta 30.11.2018