T-Print ja Red Carpet yhdessä ikimetsien suojelun puolesta

Red Carpet -elokuvafestivaali on mukana painotalo T-Printin Metsä-kampanjassa. Tavoitteena on kerätä 10 000 euroa suomalaisten ikimetsien suojeluun. Minkä kulutamme puissa, sen Red Carpet kymmenkertaistaa!

Red Carpet kompensoi lahjoituksellaan festivaalin painotuotteisiin käytetyn puiden määrän. Festivaalin taiteellinen johtaja Antti Luusuaniemi kertoo, että kampanjaan osallistuminen oli vaivatonta ja helppoa: T-Print hoitaa asiakkaidensa lahjoitukset perille Luonnonperintösäätiöön, joka käyttää kerätyt varat ikimetsien suojeluun.

“Tahdomme olla mukana suojelemassa Suomen kaunista, monimuotoista luontoa. Jokainen euro ikimetsien suojeluun on tärkeä jälkipolvien tulevaisuutta silmällä pitäen”, Luusuaniemi toteaa.

Festivaalin toiminnassa otetaan ympäristö ja vastuullisuus huomioon monella eri tavalla. Tänä vuonna kiinnitetään erityisesti huomiota kierrätykseen: alueelle järjestetään useita eri kierrätyspisteitä.

“Paidat ja muut tuotteemme on valmistettu ekologisesti ja eettisesti. Lisäksi kiinnitämme hankinnoissa huomiota monivuotisuuteen esimerkiksi somistuksen osalta. Rohkaisemme festivaalivieraita julkisen liikenteen käyttöön tarjoamalla maksuttoman festivaalibussin, sekä järjestämme yhteiskyytejä vieraiden kuljettamiseksi”, taiteellinen johtaja lisää.

Lue  lisää T-printin Metsä-kampanjasta T-printin sivuilta! 

Red Carpetissa mukana:

T-Print on mukana suojelemassa ikimetsiä ja -soita. Uuden kampanjamme tarkoituksena on kerätä 10 000 euroa Luonnonperintösäätiölle luonnonvaraisten metsien suojeluun. T-Print asettaa kampanjan aloituspotiksi 1 000 euroa, jonka lisäksi lisäämme 10 % jokaiseen asiakasyritystemme lahjoitukseen. Kerätään yhdessä kymppitonni – voit valita lahjoitussumman itse!