Tähtien oma katu Hyvinkäälle!

Keksi nimi tähtien kadulle ja voita lippupalkinto!

 

Red Carpet tuo tänä vuonna Hyvinkäälle tuulahduksen todellista tähtiloistetta. Kauppakeskus Willan ja Kirjastoaukion välisestä jalankulkuväylästä tehdään Hollywoodin Walk of Famea mukaileva katu, jolle paljastetaan tänä vuonna ensimmäiset tähtilaatat. Saajat ovat elokuvamaailman esikuvia ja tähtilaattoihin painautuvat myös heidän käden- ja jalanjälkensä. Tähdet toimivat tunnustuksena niihin valittujen henkilöiden urista.

Ensimmäiset tähtilaatat paljastetaan torstaina 30. elokuuta kello 17. Saajien nimiä ei kerrota julkisuuteen ennen tilaisuutta. Ensimmäisenä kätensä ja jalanjälkensä tähteen saavat eräs viihdemaailman legenda sekä kansainvälisestikin palkittu näyttelijätär

 

Tältä tähtien kadulta puuttuu kuitenkin vielä nimi. Walk of Fame on jo varattu, mutta sinulla on nyt mahdollisuus keksiä Hyvinkään omalle tähtipolulle nimi. Osallistu kilpailuun täällä, ja voit voittaa lippupalkinnon! Kilpailuun voi osallistua 15.8.2018 asti.

Voittajan valitsee Red Carpet Jury ja kadun nimi julkistetaan festivaaliviikolla. Käyttöön otettavan nimen keksijälle on luvassa kaksi VIP-lippua Red Carpet -konserttiin perjantaille tai lauantaille.

Nimeä ehdottaneiden kesken arvotaan lisäksi kolme kahden hengen lippua Red Carpet -konsertteihin.