Tutustu Red Carpetin ilmaisiin tapahtumiin ja näytöksiin

Red Carpet tarjoilee tänä vuonna taas avoimia ja ilmaisia tapahtumia osana ohjelmistoaan! Festivaalitoria ei tänä vuonna pystytetty, mutta seuraavista avoimista tapahtumista voi jokainen valita oman punaisen maton menonsa.

Red Carpetin avajaispäivä-torstaissa paljastetaan uudet tähdet Kirjastoaukion Tähtiraitille. Tänä vuonna ne menevät Krista Kososelle ja Laura Birnille, jotka myös ovat paikalla paljastuksessa. Red Carpetin sunnuntaissa paikallinen kiinteistökehittäjä Rentto tarjoaa kaikille ilmaisen perhepäivän tapahtuman liikuntakeskus YouMovessa Rentto-hallissa.

Festivaalin ilmaisissa näytöksissä nähdään lukuisia lyhytelokuvia. Torstaissa Hyvinkäänseudun elokuvaajat ry. esittelee 50-vuotisen historiansa satoa; tule katsomaan, tunnistatko 60-luvun Hyvinkään! Vuoden aikana paikalliset lapset ja nuoret ovat tehneet omia lyhytelokuviaan. Nyt filmit saavat ensi-iltansa Red Carpetin kahdessa näytöksessä, joista toinen sopii aivan lapsille ja toinen hieman vanhemmille nuorille.

Tutustu Red Carpetin ilmaiseen ohjelmistoon! Näytösten paikat menevät nopeimmille eikä niihin myydä lippuja.

Tähtiraitin uusien tähtien paljastaminen to 29.8. klo 17.00 Kirjastoaukiolla 
Krista Kosonen ja Laura Birn saapuvat paikalle omien tähtiensä paljastukseen.

Hyvinkään seudun elokuvaajat ry. 50-vuotta -näytös 29.8. klo 18.30 Julia 1&2
Yhdistyksen jäsenten elokuvia 60-luvulta nykypäivään.

Lyhytelokuvia nuorille 30.8. klo 19.30 Julia 1&2

Nuorten itsensä tekemiä lyhytelokuvia mm. Kässäriä kehiin -kisan toinen elokuva, Villa Artun elokuvakurssien satoa sekä Hyvinkään NuPa:n töinä tehtyjä elokuvia

Lasten tekemiä lyhytelokuva lapsille 31.8. klo 14.00 Julia1&2:ssa.
Lasten toteuttamia elokuvia lapsille! Mukana ovat kenttäkadun päiväkoti, Vilkastuksen ja Red Carpetin Kässäriä kehiin -käsikirjoituskisan lyhäri sekä Hyvinkään koulujen kulttuuriyhdistyksen toteuttama lyhytelokuva.

8mm elokuvakilpailun näytös 31.8. klo 18.30 Julia1&2

P.Mutasen elokuvakonepaja ja Red Carpet haastoivat elokuvantekijöitä tekemän elokuva 8mm filmille. Kisaan valitut filmit näytetään Red Carpetissa!

Rentton tarjoama perhepäivän tapahtuma YouMove -liikuntahallissa sunnuntaina 1.9.

Tervetuloa liikkumaan!
Kuva: Mete Sasioglu