Varaslähtö festivaalihumuun! 

Keskiviikkona 28.8. Hyvinkääsalin lavalle nousevat Riku Nieminen & Juice Originals.

Harvinaisessa konsertissa kuullaan Juice Leskisen legendaarisimpia kappaleita livenä alkuperäisten soittajien esittämänä.

Juice Originals koostuu Juice Leskisen yhtyeissä – Grand Slam, Slam ja Coitus Int – vaikuttaneista soittajista solistinaan Juice-elokuvan päätähti Riku Nieminen. Orkesteria johtaa Anssi Tikanmäki. Lavalla nähdään Tikanmäen ja Niemisen lisäksi Juuso Nordlund, Ila Loueranta, Jari Yliaho, Safka Pekkonen sekä Eljas ja Eemil Tikanmäki.

”Elokuvan joulukuisten ensi-iltajuhlakeikkojen jälkeen saimme runsaasti positiivista palautetta ja yleisöltä pyyntöjä lisäesiintymisistä. Pohdittuamme asiaa päätimme tehdä muutaman täsmäkonsertin tänä vuonna. On hienoa, että saamme tuoda Juicen ajattomia lauluja yleisön kuultavaksi vanhojen muusikkokavereiden toimesta, sekä tehdä yhteistyötä Riku Niemisen kanssa, joka on upea laulaja, tulkitsija ja sopii joukkoomme täydellisesti”, sanoo Anssi Tikanmäki.

Iltojen aikana on mahdollista nauttia livenä legendaarisista ”Viidestoista yö”, ”Syksyn sävel”, ”Kaksoiselämää”, ”Musta aurinko nousee”, ”Luonas kai olla saan” kappaleista ja lukuisista muista hiteistä.

Näytteijänä, tv-juontajana, tanssijana ja rumpalina tunnettu Riku Nieminen on innoissaan yhteistyöstä legendojen kanssa: ”Tämä on valtava kunnia saada nousta näiden tekijöiden kanssa uudelleen lavalle!”.

 

Riku Nieminen & Juice Originals
Hyvinkääsali
Keskiviikko 28.8.
Ovet aukeavat kello 18.00, soitto alkaa kello 19.00